Laskutus

Miksi sain laskun Kalenterppi Oy:ltä? En ole tilannut teiltä mitään!

Kalenterppi Oy on uusi yritys, joka on perustettu jatkamaan Tanssi.netin liiketoimintaa. Toimintaa jatketaan vanhojen sopimusten pohjalta. Tarkoitus on tuoda asiakkaille pikapuoliin myös uudet sopimusehdot nähtäväksi. Jos haluat yhä jatkaa tanssi.netin uniikin palvelun asiakkaana, sinun ei tarvitse tässä vaiheessa tehdä mitään muuta kuin maksaa lasku.

Jos olet kirjautunut sisään, voit tarkastella tilauksiasi tältä sivulta. Pääset sivulle kirjauduttuasi ylävalikon oikean kulman käyttäjätunnuksesta avautusvasta valikosta (laaja näyttö) tai hampurilaisvalikosta (mobiili tai pieni näyttö) kohdasta "Omat tiedot".

Miksi en ole saanut laskua Kalenterppi Oy:ltä? Haluan antaa teille rahaa!

Uusien asiakkaiden hyväksyminen ja laskutus on vielä työn alla.

Tilasin tunnukset. Olenko asiakas? Aiotteko laskuttaa minulta jotain?

Meille tärkeintä on että kalenteritapahtumien syöttö onnistuu mutkattomasti. Tarkoituksemme ei ole harrastaa epämääräistä laskutusta palveluista, joita et ole tilannut. Jos sinulla on tunnukset, olet asiakkaamme. Jos et ole tilannut maksullista palvelua, ei sinua pyritä sellaisesta laskuttamaan. Jos olet saanut mielestäsi virheellisen laskun, voit jättää sen maksamatta. Toivomme yhteydenottoa sähköpostilla, jos et halua jatkaa palvelun käyttöä. Tavoitteenamme on laskuttaa vain asiakkaita, ovat tietoisesti valinneet maksullisen palvelun. Jos laskuissasi on epäselvyyttä, olethan yhteydessä laskutus@tanssi.io.

Laskutustiedot

Kalenterppi Oy
Y-tunnus 3427848-1
Tilinumero FI51 5788 0020 1017 77
Sähköposti laskutus@tanssi.io

Miksi liiketoiminta siirtyi?

Palvelu oli tullut teknisesti tiensä päähän jo joitakin vuosia sitten. Palvelu hajosi lopullisesti 18.1.2024 eikä sitä ollut enää mielekästä korjata. Se jouduttiin toteuttamaan kokonaan uudestaan hyvin lyhyessä ajassa. Samassa yhteydessä toimintaa tuli pyörittämään uusi tätä varten perustettu yritys Kalenterppi Oy. Olemme kiireen vilkkaa toteuttaneet ison osan vanhoista ominaisuuksista. Osa on kuitenkin vielä tekemättä. Toteutamme kaikki lisämaksulliset ominaisuudet.

Saanko jostain tietää, mitä olen tilannut?

Jos olet kirjautunut sisään, voit tarkastella tilauksiasi tältä sivulta. Pääset sivulle myös kirjauduttuasi ylävalikon oikean kulman käyttäjätunnuksesta avautusvasta valikosta (laaja näyttö) tai hampurilaisvalikosta (mobiili tai pieni näyttö) kohdasta "Omat tiedot".

Miksi laskutukseni alkaa 10.2.2024?

Palvelun laskutus on aloitettu siitä päivästä, kun palvelu alkoi toimia uudestaan osoitteessa tanssi.net. Jo sitä aiemmin tapahtumia oli mahdollista lisätä, mutta tästä ei laskuteta.

Laskutuksessa on ollut myös katkoja ennen palvelun sulkeutumista ja uudelleen käynnistymistä. Osin laskutuksen katkot siihen, että palvelua aiemmin pyörittänyt Matti ei kokenut reiluksi laskuttaa korona-aikana. Sen jälkeen hän oli suunnitellut laskuttavansa jälkikäteen, mutta palvelun hajoaminen esti toiveet. Parhaan ymmärryksen mukaan näitä ei aiota laskuttaa jatkossakaan.

Haluan vaihtaa laskutustietojani tai laskutustapaa?

Pääset muuttamaan laskutustapaasi ja muita laskutustietojasi palvelun omista tiedoista. Kirjaudu sisään ja vasemmassa yläkulmassa (täysimittainen näkymä) tai ns. hampurilaisvalikon takaa löytyy kohta "Omat tiedot".

Onko teillä mahdollisuus verkkolaskuun?

Jatkossa verkkolasku tulee osaksi valikoimaa. Toistaiseksi sitä ei ole vielä keretty ottaa käyttöön.

Onko teillä mahdollisuus maksaa luottokortilla?

Jatkossa luottokorttimaksaminenkin tulee mahdollisesti osaksi valikoimaa. Tästä ei ole vielä päätöksiä.

Mitä tarkoittaa käyttöliittymässä mainittu laskutuslisä paperilaskulle?

Paperilaskujen lähetys on ulkoistettu toimijalle, joka veloittaa meitä siitä noin 3 €. Tällä hetkellä laskutuslisää ei peritä, mutta jatkossa sen kulut siirretään sellaisenaan asiakkaalle, eli suuruusluokka on 3-4 €/lasku.

Haluan lopettaa palvelun tilauksen

Palvelu on täysin uniikki jopa maailmanlaajuisesti. Koska taustatieto on kalenterissa rakenteellista, voimme toteuttaa sellaisia ominaisuuksia jotka eivät ole mahdollisia muissa palveluissa. Palvelussa on nykyisin 1M sivulatausta kuussa. Suurin osa asiakkaistasi on käynyt palvelussa samana päivänä kun tulevat lavallesi, keikallesi tai järjestämääsi tapahtumaan. Miten muuten voisit palvella asiakkaitasi näin kohdennetusti muutamalla eurolla kuukaudessa? Palvelun lisäarvo on ollut hintaansa nähden täysin ylivertainen mihin tahansa markkinointikanavaan verrattuna.

Vaikka sivu on ollut tanssijoiden rakastama, liiketoiminta ei ole ollut kannattavaa. Jos vertaat esim. laajan taustapaketin näkyvyyttä ja hintaa vaikkapa paikallislehden mainokseen, hinta on todella edullinen keskeisintä asiakaskuntaasi kohtaan.

Kalenteritapahtumien lisääminen on käyttäjille ilmaista. Voit vaihtaa tunnuksesi maksuttomaksi. Kun valitset tämän maksuttoman palvelun, tanssipaikasta tai esiintyjästä ei näytetä taustatietoja. Jos haluat vaihtaa tähän ilmaistilaukseen, kirjaudu sisään ja siirry yläkulmman valikon (täysimittainen näkymä) tai ns. hampurilaisvalikon kautta kohtaan "Tilaukset ja jäsenyydet".

Jos haluat lopettaa palvelun käytön kokonaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen laskutus@tanssi.io.

Kuka on yrityksen takana?

Kalenterppi Oy:n omistaa sataprosenttisesti Mikko Ahonen. Palvelun vanha ylläpitäjä Matti on myös toiminnassa mukana.

Aiotteko korottaa hintoja?

Hinnat pysyvät toistaiseksi samana. Mitään aggressiivista hinnoittelua ei ole tulossa. Tarkoitus on säilyttää palvelun taso vähintään nykyisenä, joka vaatii sen kääntämistä kannattavaksi. Tämä on tarkoitus tehdä pääosin käsityötä vähentämällä ja uusilla tulovirroilla. Tanssi.net on hyvä mainospaikka!