Ohjeita

Tanssi.netin ylläpito esittäytyy

Lyhyt video, jossa Tanssi.netin uusi ylläpitäjä Mikko esittäytyy.

Rekisteröityminen

Ohje palveluun rekisteröitymisestä.

Sisääkirjautuminen

Miten kirjaudutaan sisään vanhoilla tunnuksilla tai rekisteröitymisen jälkeen. Yleisimmät sisäänkirjautumisen virhetilanteet ja miten niissä kannattaa toimia.

Ylläpitonäkymän navigaatio

Mitä eri ominaisuuksia ylläpitonäkymässä on, ja miten niiden välillä navigoidaan?

Omat tiedot

Käyttäjätunnukseen liitettyjen omien tietojen muokkaus, mukaanlukien laskutustiedot ja -yhteystiedot, uutiskirjeiden tilaukset jne.

Käyttövaltuudet

Miten toimitaan, jos puuttuu käyttövaltuuksia johonkin paikkaan tai esiintyjään? Mitä erilaisia käyttövaltuuksia on?

Tapahtumapaikan perustiedot

Mitä erilaisia kenttiä tapahtumapaikalla on, ja miten ne näkyvät käyttöliittymässä?

Tapahtumapaikan tilat, luonnos ja julkaisu

Kun tapahtumapaikka luodaan, se tallentuu tilassa "Luonnos". Se tulee näkyviin kalenteriin vasta kun se on julkaistu. Tällä videolla käydään läpi miten julkaisu tehdään, miten julkaisu palautetaan luonnokseksi ja muutakin yleistä tiloista.

Esiintyjien kokoonpanot

Esiintyjät muodostavat kokoonpanoja, esimerkiksi "Esiintyjä & Orkesteri" tai "Orkesteri Duo". Aiemmin järjestelmässä pystyi lisämäään vain tapahtumakohtaisia esiintyjien kokoonpanoja, jolloin joka tapahtumaan piti lisätä uusi kokoonpano johon lisättiin erikseen sekä Esiintyjä että Orkesteri. Tällä videolla esitellään uutta ominaisuutta, jossa esiintyjä voi itse lisätä uusia kokoonpanoja eri nimellä, mutta kuitenkin siten että kaikki tapahtumat löytyvät myös kunkin kokoonpanon esiintyjän sivuilta.

Uusittu esiintyjien lisääminen

Esiintyjien lisääminen on ollut hankalaa. Esimerkiksi esiintyjiä ei ole aina osattu jakaa kokoonpanoihin. Kun tapahtumia lisätään tapahtumapaikan kautta, nyt on käytössä uudistettu tapa esiintyjien lisäämiseen. Videolla esitellään ominaisuutta.

Viimeksi päivitetty: 2024-04-26