TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lauantaina Kisarannassa... (Andreas 2005-04-10 13:26)

Lauantaina Kisarannassa...

Andreas
2005-04-10 13:26

ei todellakaan ollut tungosta, kuten edellisenä lauantaina. Saattoi olla että osasyynä oli se kun Finkut olivat Satulinnassa, mene ja tiedä.

Niinhän sitä sanotaan: ”Kun väki vähenee, niin pidot paranee”. Tämä sanonta piti täysin paikkansa eilen illalla, soveltaen tietenkin. Tanssijoita oli suunnilleen tasaparit. Voin sanoa että ilta oli yksi parhaimmista tanssiurani aikana, ja sehän ei välttämättä ole kovin lyhyt, riippuen siitä miltä kantilta sitä katsoo.

Illan aikana tuli tanssittua useampikin sellainen tanssilaji joita en jostain syystä tule tanssineeksi kovinkaan usein, valitettavasti. No, lajeihin kuului, jive, fusku ja cha cha, hei hetkinen, niitähän tuli tanssittua kaikkia peräti kahteen kertaan. Sambaakin tuli tanssittua (hyppyhumpan askelluksella *wirn*). Hidas valssi kuuluu tietenkin jokaisen tanssi-illan valikoimaan ja niitäkin tuli illan aikana peräti kolmet parit. Persoonallinen askellukseni sitten sopiikin lähes kaikkiin muihin syliotteessa tansittaviin kappaleisiin. Kaikkinensa tuli tanssittua huomattavasti enemmän kuin aikoihin.

Kun tilaa oli ja kohdalle osui osaava tanssineitonen, niin pääsi oikein antaumuksella fiilisteleen ja leikitteleen musiikin tulkinnalla. Kivaa oli. JES!

Esiintymislavalla ahkeroi illan aikana Teemu Harjukari ja Taivaanrannanmaalarit, sekä toisena bändinä Katri Aapalahti & Kupla, joka olikin kokonaisuutena ottaen varsin myönteinen tuttavuus. Toivottavasti tavataan myöhemminkin.

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu