TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutanharju (Swingpolkka 2005-04-04 19:55)

Voihan pömpeli

Pia M
2005-04-06 12:49

Huoltotilahan siellä alhaalla on, kuten Pia M on huomannut, ja se pitäisi siirtää muualle tai kaivaa ainakin syvemmälle.

Hyvähän se on etäältä sanoa, mitä pitäisi tehdä. Kukahan tuon kokoisen remontin maksaisi? Ei ainakaan tanssiyleisö, sillä mitä mie yhtään olen ymmärtänyt niin kesäaikana alueella on ihan hyvin kilpailua, joten jos lippujen hinnat yhtään nousee yli keskitason niin alkaa hitonmoinen märinä siitä, ja ihmiset äänestävät jaloillaan, vaikka kuinka olis pömpeli paikasta poistettu.

Kertokaa nyt mulle, mikä siinä pömpelissä on niin ärsyttävää? Minusta se on hieno, Riutan lavan ominaispiirre jollaista ei ole muualla. (Sitten taas Tulenliekin ominaispiirre on se avotuli keskellä lattiaa, eikö kukaan ole sitä vaatinut poistettavaksi...?)

Ärsyttääkö siinä pömpelissä se, että helikopteritanssijat sijoittuukin eri tavalla kuin pömpelittömissä paikoissa? Onko se nyt niin vaikeaa soveltaa liikennesääntöjä paikan mukaan - Riutalla aina on toiminut homma hienosti niin, että helikopterit ovat ulomman pilarikehän ulkopuolella, reunoilla, ja lavan edessä, ja foksaajat kiertävät kehää sisempänä, pömpelin ympärillä? Riutta on sen verran iso, että foksikehä kyllä säilyy riittävän isona, askelsarjat pystyy pitämään pitkinä kyllä.

Vai onko ärsyttävää se, että toiselta puolelta lavaa ei näe orkesteria? Tartteeko se oikeesti ihan koko ajan nähdä? Näkeekö Ruusussa muka orkesterin kunnolla, kun on menossa orkesterinkorokkeiden vastakkaisella sivulla?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu