TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutanharju (Swingpolkka 2005-04-04 19:55)

Riutanharju -- Blondilla välähti?

Aragorn
2005-04-06 11:40

Riutan salin suunnittelijalla on varmasti ollut hieno ajatus siitä, miten kahdeksankulmaisen salin - jos se nyt on kahdeksankulmainen - keskellä oleva itämaille vihjaava paviljonki luo hienon ja tunnelmallisen tilan tanssille. Ikävä vain ettei se niin oikein tee. Se vain tukkeaa tilaa, ja luulen Lulua seuraten, että keskuspaviljongin poistaminen tekisi Riutasta vielä suorakulmaista Ruusua upeamman avaran tilan.

Toki kattoa pitää kannattaa, mutta kyllä ne kannattimet siellä jo ovat, eivätkä ne ymmärtääkseni paviljongin poistamisesta minnekään häviä. Hämärä mielikuva kertoo että kattoa kannattavat pilarit ovat kehänä keskuksen ympärillä, joten jos tilanne on niin, niin keskellä jäisi pilarikehä. Se on minusta parempi vaihtoehto kuin isompi remontti, jossa esimerkiksi laitettaisiin kokonaan uusi ja vain yksi keskuspilari.

Huoltotilahan siellä alhaalla on, kuten Pia M on huomannut, ja se pitäisi siirtää muualle tai kaivaa ainakin syvemmälle. Sitä Vaarin ideaa, että keskeltä lattiaa avattaisiin yhteys WC-tiloihin, en kyllä kannata. En edes lattialuukkuideana :)

Mutta totta on että nykyinen kulku Wc-tiloihin on jonkin verran masentava, siinä kun joutuu vielä menemään alaspäin rakennuksen aika synkkää reunaa. Ihan eri juttu on vaikka Ämyrissä kävellä ulkorakennuksen WC-tiloihin avaran pihan poikki. Se ei tunnu lainkaan yhtä hankalalta, satoi tai ei. Jotain sille WC:llekin toivoisi tehtäväksi, mutta näin etäältä ei vielä nouse mitään hyvää ideaa mieleen. Paitsi että kahvilatilojen yhteydessä olisi luonnollinen paikka.

Kirjoittajan avainsanat: Riutanharju

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu