TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutanharju (Swingpolkka 2005-04-04 19:55)

Riutanharjun pömpelistä

Pia M
2005-04-06 10:32

Ihte asijassa, se pömpeli ei kyllä taida Riutan kattoa kannatella. Sen sijaan muuta käyttöä sillä kyllä on.

Pömpsän kyljessä on ovi, josta pääsee pömpsän alla olevaan huoltotilaan - näytti siltä, että sieltä käsin hallitaan aika pitkälle mm. salin sähköjä.... mikäli noin on, niin remontti joka pömpelin poistamisesta aiheutuisi, saattaisi kasvaa yllättävän isoksi rojektiksi.

Sillä jostainhan sinne huoltotilaan pitäisi päästä, ja mielellään aika äkkiä jos tulee sähkövikaa ym. häiriötä, niin että pelkkä luukku lattiatasossa keskellä tanssilattiaa ei varmaankaan olisi se ratkaisu. Elikkäs jotakin siihen keskelle kuitenkin jäisi.

Toinen vaihtoehto olisi siirtää kaikki kyseisen huoltotilan tekniikka jonnekin muualle, mutta se taitaisi edellyttää jo lattian auki repimistä joiltain osin ja lisätilojen rakentelua, eikä se enää olis halpaa.

Ai milläkö perusteella väitän että pömpelin alla on jotain tuommoista? Noo, utelias Kaksonen on ollu asialla, MVaarin kans viimme kesänä bingottiin siinä pömpelin vieressä ja huomattiin että siinähän on ovi kyljessä! Saiskohann sitä auki? Raotettiin, ja vualaa, siellä oli portaat alas ja valaistu tila missä pöytää ja tuolia ja katkaisijoita ym. ym.

Kumma ettei tästä olla juuri puhuttu, eikä kukaan ole varmaan tullut kysynyeeksi Riutan henkilökunnaltakaan? Jos pömpelin alla oleva tila on turha niin silloin pömpelin poistaminen on helppoa, mutta jos se tila on jotenkin tärkeä niin homma ei ole ollenkaan niin yksinkertainen.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu