TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutanharju (Swingpolkka 2005-04-04 19:55)

Idyllit (ÄRH!)

Pia M
2005-04-05 13:21

Sivuilla ei puhuttu mitään pompelin purkamisesta ja onko vessaan pääsy sisätiloista.

Söy?

Jumaliste, toisaalla ihannoidaan kuinka idyllistä on pienillä kesälavoilla järvien rannoilla auringon laskiessa ja hyttysten pureksiessa, eikä semmoisilla lavoilla tasan ole sisävessoja, ja saattaapi lattiakin olla vino, ja keskellä lattiaa tolppa, eikä aina seiniäkään, mutta aina vaan on idyllistä.

Sitten toisaalla inistään, kun Riutan kesälava aukeaa ja siellä pitää ulkokautta mennä huussiin ja lattian keskellä on pömpeli!!! Voi nääs nääs. Riutalla sentään on vesivessa eikä puuhyyskä, ja lattialla on pömpsästä huolimatta miljuuna kertaa enemmän tilaa kuin Perävälihikiän nuorisoseuran idyllisellä lavalla.

Entäs se superihana Kolmilammi sitten, jonka aukeemista ootetaan kuin ristuksen uutta tulemista? Sielläkin pitää mennä vessaan ulkokautta, mutten nyt muista kenenkään siitä itkaisseen. Johtuu vissiin siitä, että 3lammi on niin idyllinen? Missään muualla en ainakaan ole niin kunnolla saanut hyttysistä tarpeekseni, joten idyllinen sen täytyy olla.

On se sääli että Ruusulinna ei ole kesällä enää auki, tarjoaisi pömpelittömän, sisäkautta vessaan-pääsyisen vaihtoehdon. Ja takuulla epäidyllisen.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu