TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lehtijuttu (Hani 2005-03-29 7:55)

Mistä tekijöistä mukava ilta tanssilavalla muodostuu?

Jonna
2005-03-29 18:15

Leppee: "Saattaa olla, että Hietasaarea pidetään jo paikkana, jonne tavallinen luomutanssija ei voi mennä. Hietasaaressa tanssitaan upean hyvin. Kesäaikana siellä joukossa on paljon tavallisiakin tallustajia, mutta hirviääköhän luomutanssija mennä talvella paikalle, jos huomaa olevansa siellä - sanotaan nyt vaikka yksi kymmenestä amatööristä 200 harrastajan joukossa. "

Tällainen visio minullakin alkaa olla Hietsusta, harmi. Kävijöiden keski-ikä on aikas alhainen. Vanhempia, eläkkeellä olevia ei siellä juuri näy. Eräänä iltana kuuntelin naistenpenkissä parin mummoikäisen naisen kommentteja - antoivat ymmärtää, ettei heitä kukaan tule hakemaan, kun eivät osaa hienoja kuvioita. Muutama miespuolinen tuttuni on tuumannut, ettei Hietsuun ole tulemista, ennenkuin kurssit KAIKISTA lajeista on käyty. Huh, huh.

Olemmekohan me harrastajat oppineet liian hyvälle kurssien jatkotunneilla, hiihtäminen ja seurustelu ei enää riitä?...

Esim. Napikselle on pitkä matka jokapaikasta. Yleensä sinne lähdetäänkin kaveriporukalla, osa tanssii, osa haluaa pitää muuten vain hauskaa. Vaikka baarista pääsee kevyesti parketille huojumaan pienessä tuiskeessa, eivät nämä tyypit/leidit vielä rasitteena ole. Seurueen tanssimattomilla ystävillä aika kuluu mainiosti bändiä ja tanssijoita seuratessa - ja vaikka ryypätessä.

Napiksella on rento ja iloinen tunnelma, kahdella lattialla tilaa kaikenlaisille tyyleille, sekahaku takaa jokaisen oudonkin tanssiinpääsyn. Mistäs muista tekijöistä mukava ilta muodostuu?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu