TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vanhassa vara parempi? (Humppis 2005-03-12 12:12)

Tahkotaan vielä vähä - Yölintu on loistava

Yökukkuja
2005-03-16 19:57

Vihdoin saan täällä palstallakin vastakaikua mielipiteilleni siitä, että Yölintu on hyvä tanssiorkesteri. Yes. Nyt kun kuuntelen Yölinnun parhaita, täällä on monia hitaita, jopa rumbaa löytyy. Ehkä he tosiaan soittavat eri paikoissa eri biisejä (tai eri tempoilla), ainakin Jyväskylän Viihtarissa on ollut hyviä Yölinnun keikkoja, ja tanssijoita kaikenikäisiä. Toisaalta en halua nähdä samaa bändiä kovin montaa kertaa saman talven aikana, joten ehkä en ole vaan vielä ehtinyt kyllästyä Yölintuun. En kierrä heidän(kään) keikkojensa perässä.

Se on kyllä totta, että jos mies osaa viedä tarpeeksi vaihtelevasti ja rajoja rikkoen, foksista saa vaikka kuinka vaihtelevaa, näitä nam nam viejiä onneksi jonkin verran löytyy, se vaan vaatii tanssikilometrejä ja itseensä luottamista ja herkästi seuraavaa daamia. Siinäpä haastetta meille kaikille seuraavalle Yölinnun keikalle!

Tässä parina tanssikertana olen ollut aivan haltioissani, kun yksi (oikeastaan kaksikin) tuttua viejää ovat käyneet kursseja ja muuttuneet tavallisista (ihan hyvistä) perusaskeleen tanssijoista musiikin tulkitsijoiksi ja musiikista nauttijoiksi ja askel variaatioiden käyttäjiksi. (kauan se kesti, mutta sitä kannatti odottaa! :-) Kehitys tapahtuu joskus harppauksittain, pitkään joku tanssii aina vaan samalla tavalla, sitten yhtäkkiä hänelle on avautunut jokin tanssissa ja on kuin eri tanssija. Tekisi mieli mennä pussaamaan (heidän tanssikurssin vetäjiään! ;-) Teette hienoa työtä!

Kirjoittajan avainsanat: Yölintu, Jyväskylän viihdekeskus, tanssikurssit, tanssin opettelu, vienti, seuraaminen

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu