TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Miten parillisuus/parittomuus vaikuttaa kursseille lähtöön? (26 vastausta) (4711 2005-03-13 16:54)

Miten parillisuus/parittomuus vaikuttaa kursseille lähtöön?

Sandy
2005-03-15 18:10

Sattaapi mennä seuraava kommentti asian vierestä mutta läheltä ainakin liippaa.

Näkisin homman niin että kursseille/leireille/tunneille ilmoittautuminen on enemmän hyvä juttu kuin huono. Ja parinvaihdon toimiessa ei kai ole niin väliä ilmoittautuuko yksin vai ei.

Minusta parittomuus on hankala juttu enemmän sellaisilla tunneilla joille ei ole ennakkoilmoittautumista. Vaikka voisi ajatella että juuri sehän saisi ihmisiä, parittomiakin, enemmän liikkeelle. En tiedä onko vain ollut huonoa tuuria mutta muutamilla tunneilla (joille siis ei ole ennakkoilmoittautumista) olen ollut ainoa pariton ja se on hieman hankalaa jos parinvaihtoa ei ole. Silloin ei pääse kokeilemaan uusia juttuja niin paljon kuin muut ja ainakaan miä en kuulu niihin joilla kaikki napsahtaa yhellä yrittämällä kohdalleen. Askelia voi toki itsekseenkin treenata mutta kun ne olisi kiva saada onnistumaan parinkin kanssa.

Insinöörin ehdottama "minne menossa" tyyppinen paripörssiosasto ei kai olisi kovin huono idea? se voisi helpottaa monen parinhankintaa.Sitä kautta esim.sellaiset joilla ei ole niitä tuttuja tanssittajia/tanssitettavia voisi löytää parin ja huolettomammin mielin lähteä mukaan kun tietää ettei jää parittomaksi. vielä kerran mainittakoon että kun me kaikki ei olla niitä ketkä saa hommattua itselleen parin esim.tanssilavalta.

Toinen vaihtoehto voisi olla ehkä sellainen että tuota käytössä olevaa "minne menossa" palstaa muokkaisi sen verran että sinne voisi laittaa myös parinhaku ilmoituksen. Toimisi samalla periaatteella kuin "minne menossa" ja ilmoituksen huomaisi helpommin kuin niin että laittaa sen tänne keskustelu-osastolle.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu