TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lapsetkin lavoille (Mimi 2005-03-09 13:39)

Lapsetkin lavoille

Nippo
2005-03-09 14:52

En kirjoitellut palstalle, kun aiheesta Lapset Lavoille käytiin keskustelua. Millään tavalla puuttumatta kenenkään kykyihin lasten kasvattajana,on mielipiteeni E H D O T T O M A S T I E I !!!!!!!

Se, että lapset kilpailuissa osaavat tanssia ei osoita, että he sopisivat lavoille. Lapset tanssivat kilpailuissa ikäistensä ja kokoistensa kanssa, eikä lattialla ole koskaan tanssilavoihin verrattavaa tungosta. Jo nyt on tungoksessa väisteleminen usein vaikeaa ilman että tarvitsee varoa vyötärön alapuolelle ylettyviä. Jos lapsia olisi tanssimassa aikuisten seassa, olisi se niin suuri turvallisuusriski, ettei kukaan vastuuntuntoinen vanhempi voisi sellaista ottaa. Riittää, kun katsoo esim. ruotsinlaivoilla, minkä kaaoksen tanssilattialle ryntäilevät lapset saavat aikaan.

Tämä ei sinänsä tarkoita, ettäkö lavojen pitäisi olla kokonaan lapsilta kielletty, mutta tanssilattialle aikuisten sekaan ei lapsilla ole mitään asiaa. Siihen, miten hyväksyttävää on alle kymmenvuotiaiden oleskelu tanssilavoilla puolen yön aikaan, en ota kantaa.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu