TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tangot (Aragorn 2005-03-01 23:26)

Staccato tangossa

Nippo
2005-03-02 19:42

Voi ei. Tämän täytyy olla pahaa unta :)

Todellakin.Laitan mukaan artikkelin, jonka jo lähetin Petelle. on tietysti hyvä, kun asiaan tarkasti perehtynyt ja ilmeisesti sitä opiskellut valistaa tyhmempiä, mutta mielestäni olenneista ei ole se, osaavatko maallikot aina valita täsmälleen oikean sanan, vaan se, että asian ymmärtää. Ilmeisesti ymmärsit mitä tarkoitin, ja jopa osasit ilmaista sen minua paremmin.

" Huomasin jo edellisessä keskustelunaiheessa, että jos samaa termiä käytetään tanssissa ja musiikissa eri merkityksessä on musiikissa käytetty merkitys luonnollisesti oikea, ja saman termin käyttö muissa yhteyksissä ja merkityksissä vähintäänkin hämmentävää ja arveluttavaa. Tämä meni jo perille. Siksi en enää viitsi keskustella eri termien tarkoista tulkinnoista. Ilmeisesti useimmat lukijat käsittävät , että sanaa käytetään kuvaamaan äkillisiä nopeudenvaihdoksia, vaikka sinulla epäilemättä on sanalle toinen(kin), epäilemättä oikea tulkinta, jonka luonnollinen seuraus on, että kaikki muut tulkinnat ovat vääriä.

Yritä ymmärtää, kaikki eivät ole ammattimuusikoita tai muuten musiikin teoriaan perehtyneitä. Se, että joku on oikeassa ei tarkoita että muut ovat väärässä."

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu