TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Sutinaa Ruusulinnassa (Angelle 2005-02-14 11:59)

Sutinaa Ruusulinnassa

Angelle
2005-02-14 11:59

Onko mukavampaa tapaa aloittaa arki (ja työpäivä:) kuin kirjoittaa tanssintäyteisestä lauantai-illasta lähilavalla? Ruusulinnassa oli lauantaina 12.2.05 paikalla todella monta niin kurssi- kuin tanssituttuani ja joitakin tuntemiani palstalaisia, mutta niin toi tanssin ilo ja Anne Mattila & Mistral muutenkin paljon porukkaa paikalle.

Ilta oli kaikin tavoin hieno kokemus: laskin olleeni hakualueen ulkopuolella vain kahdeksan kappaleen verran (paikalla klo 20.05 - 00.25) eli todella paljon sai tanssia ja yllättävän usein ihan "uuden" viejän kanssa. Kannustin muutamia tauon jälkeen parketeille palanneita, sekä tanssin viimeisen puolentoista vuoden aikana alottaneita herroja jatkamaan. Eräänkin nuoren herran tangoaskelissa oli selvää osaamisenpoikasta, jolloin yritin varoen auttaa häntä löytämään tangon rytmin. Taas myöhemmin illalla menin sitten tietoisen rikkoen selvän buggan buggana, vaikka mies fuskasi *ruoskii itseään* Hyvin toimi ja hauskaa oli!

Kuulin illan solistia sekä yhtyeitä ensimmäisen kerran. Mistralin soitto oli hyvin miellyttävää ja ehdottoman taitavaa, mutta niin yllätti Sandels-triokin. Yhtyeet soittivat mukavassa yhdistelmässä niin tangot, valssit, humpat, swing-kappaleet ja muutamat lattaritkin, mutta masurkkaa ja polkkaa en mielestäni kuullut lainkaan. Illan erikoisuus oli mielestäni se, että Mistralilta kuultiin ainakin yksi selkeä Janne Tulkki sound-alike ja Sandelsilta taas useampia kappaleita melkein itsensä Kari Tapion esittäminä - eikä niissä mitään :) Vaihdotkin olivat niin sujuvia, ettei niitä meinannut huomata!

Nim. Reilut neljä tuntia ja 1700 kulutettua kilokaloria :D

Kirjoittajan avainsanat: Ruusulinna, Anne Mattila & Mistral, Sandels-trio

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu