TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssifestareiden satoa (Humutyttö 2005-01-30 23:29)

opettajien kilpaileminen

Iso K :)
2005-02-01 10:49

"Joka tapauksessa, sanoivat että tanssinopettajaksi jos ryhtyy niin ei voi enää kilpailla. Tämä on jonkinlainen sääntö."

em. sääntö on tanssiurheilun puolella. Olisiko ollut, että samaa olisi joku joskus ehdottanut lava puolellekin.

Tänä päivänä on jokaisen omassa päässä meneekö tai on menemättä. Jos sieltä kaikki ohjaajat ja opettajat karsitaan pois, niin tulee aikamoinen lovi osanottaja määriin.

Enempikin toivoisin tarkennuksia tuohon tulokas-sarjaan. Mikä hiton hinku sinne on mennä vanhoilla kisaajilla? Tarkoitan sitä, kun edellinen vuosi kierretään toista cuppia seuraava vuosi sitten viereistä cuppia. Perustellaan sillä, ettei me olla tätä kierretty.

Mielluummin yritetään saada kisaajia lisää ja otetaan sellainen rento meininki. Eikä verissä päin metsästetä sitä mitalia tai jotain "tötteröä". Pyritään jäämään iltabileisiin ja tehdään koko viikonlopusta mukava tapahtuma.

Tulkaa jokainen vaan kokeilemaan ja tarjotkaa hulvatonta menoa! Niinhän sitä mennään lavoillakin. Onko baunssia tai ei, sillä ei ole väliä. Jokainen tuomari arvostaa omaa mieltymystään ja te ette voi miellyttää kaikkia. Pääasia on että itsellä on hauskaa ja siinä sivussa voi olla jollakin katsojallakin hauskaa. Jopa tuomarillakin. :)

Kirjoittajan avainsanat: Jyv

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu