TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Jaetut kurssimuistiinpanot tanssi.netissä? (Krisse 2005-01-21 10:58)

Jaetut kurssimuistiinpanot tanssi.netissä?

Matti Jokinen
2005-01-24 0:36

saimme idean: Kukin lisäapua haluava tai ideoiden/muistiinpanojen/muun materiaalin jakoon valmis jollain tanssikurssilla kävijä aloittaa gallup-listan täällä vaikka otsikolla Lindy Hop alkeet/Comets/Kevät 2005. Listalle saa sitten kuka vaan kirjoitella kurssimuistiinpanoja (eivät katoa!), kysellä muilta selvennyksiä omiin muistikatkoihinsa, keskustella videomuistiinpanojen jakamisesta, sopia vapareista, jne. Jos vieläpä käy niin että kurssin vetäjä lukee tanssi.nettiä ja jaksaa kommentoida tai tiedottaa, niin sen parempi.

Tätä voisi kokeilla. Kurssi- tai seurakohtaiset säikeet lienevät tarpeettomia. Tieto löytyy jälkeenpäin parhaiten, jos säikeet luodaan tanssilajikohtaisiksi. Jos eri kursseilla käsitellään vähän eri asioita, se merkitsee vain, että muistiinpanot täydentävät toisiaan.

En ole varma, onko listamuotoinen säie tässä tapauksessa parempi kuin tavanomainen puumuotoinen. Periaatteessa puumuotoinen olisi minusta parempi, koska siihen voi luoda sivuhaaroja jonkin seikan tarkentamista varten. Jos tarkoitus on säilyttää koko säie pysyvänä tietolähteenä, säikeessä olisi kuitenkin syytä pysyä alkuperäisessä aiheessa.

Kirjoittajan avainsanat: kurssimuistiinpanot

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu