TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Nurmon bugg-kurssi ja Latosaaren pinssitanssit? (Aarre 2005-01-16 22:43)

Latosaaren pinssitapaaminen

Hani
2005-01-17 8:05

14 henkilöä oli ennakkoon ilmoittanut enemmän tai vähemmän varmasti tulevansa alkuillan pinssikahville ja onneksi kaikki pääsivätkin paikalle. Lukumäärä ei kuitenkaan täsmännyt - kuka siis onkaan tämä ylimääräinen silmälasipäinen nuori mies? Antamansa vihjeen perusteella selvisi, että joukossamme oli itse Twototangon ruumiillistuma! ( Se vihje kuului jotensakin, että olen palstan häirikkö.... ) Vielä ennen tanssisalin puolelle siirtymistä paikalla piipahti Irtojätkäkin ja illan mittaan muutama muukin pinssiläinen/palstaa lukeva/rekisteröitymistä aikova tuli tietoon. Samoin tuli tietoon, että iloisia perhetapahtumia on pinssiläisten joukossa lähimenneisyydessä sattunut ja tangovauva on tulossa muuallekin kuin Tyrnävän lakeuksille, onnea vielä kerran!

Tässä kohtaa spesialkiitokset Latosaaren isännälle Reijo Vuorenmaalle, joka höylisti lupasi käydä kahvipannulla talon piikkiin ja huolehti vielä illan mittaan, että kaikki sujui. Kiitos!

Tiedossa oli, että paikka tulee olemaan täynnä ja toki näin kävikin ennen puolta yötä mutta alkuillasta tilaa oli hyvin ja mukavaa oli yhtä lailla kuin aiemmissa pinssitansseissakin. Vauhtiin ja tunnelmointiin pääsin niin vanhojen pinssituttujen kuin uusienkin taitureiden kanssa. Kiitokset omasta puolestani illasta heille kaikille samoin kuin iloisille naisillemme.

Tuulikki ja Jussi pitivät koko viikonlopun ajan *****:n veroisesti huolta niin fyysisistä kuin henkisistä tarpeistamme, toivottavasti voimme korvata joskus!

Kirjoittajan avainsanat: Latosaari

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu