TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Outoja mielitekoja (Kellohelma 2005-01-10 18:39)

Ei oppi ojaan kaada

Jitterbug
2005-01-13 13:21

Hyvää vain. Kunhan naiset eivät ala käyttämään taitojaan väärin. Toivottavasti miehetkin opiskelisivat joukolla seuraamista (mitähän SIITÄ seuraisi).

Kun nainen on opiskellut vientiä, hänen on helpompi ymmärtää, millaisia vaatimuksia seuraamisella on. Lisäksi pystyy herkemmin kuuntelemaan miehen vientiä.

Avoimen otteen tansseissa tulee usein esim. tulkintapaikkoja, jolloin nainen voi (yrittää) viestittää miehelle jonkin idean. Tämä helpottuu, jos tietää ja tuntee milloin sopiva paikka on, ja miten viejälle voi idean yrittää viestittää niin, ettei se häiritse yhteistä tanssia. Jos se häiritsee tanssia, se on tehty väärin (tai viejä on kovin vakavamielinen).

Seuraajan on muistettava aina päätehtävänsä eli tietenkin seurata mahdollisimman hyvin. Siitä mahdollisesti joskus hiukan lipeävä toiminta on harkittava tilanne- ja henkilökohtaisesti. Kuten sanottua, se ei saa häiritä viejää.

Suurin etu tällä hetkellä naisten viemisen opiskelusta kuitenkin lienee se, että kun paikalla on naisten ylivoima, voimme silti lähteä tanssimaan, vaikkei miespuolisia hakijoita riittäisikään kaikille.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu