TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Hyvät musiikit Tyrnävällä... (Suke 2005-01-09 15:23)

Hyvät musiikit Tyrnävällä...

Vinttikaivo
2005-01-10 11:12

Olipa hyvä mieli ajella takaisin mökille neljän tunnin tanssimisen jälkeen. Ei nukuttanut yhtään, vaikka matkaan kului 1,5 tuntia/sivu laillisia nopeuksia ajaen. Oikein onnistunut tanssireissu!

Musiikki oli meille passelia ja mielestäni Oja-Lipastin orkesteri soitti todella hyvin. Laulajasta tykkäsimme: äänen väri oli hyvä, laulutaidot hyvät. Ainoa, mistä annan pienet miinukset oli se, että parissa laulussa Anniina jakoi laulun voimakkaasti rytmiin. Tykkään enemmän siitä, että laulaja laulaa melodian rytmin mukaisesti, mutta ei pyri "muodostamaan" rytmiä (musiikin termistö ei minulla todellakaan ole hallussa, joten ilmaisu ei ehkä aukea muille kuin itselleni;)).

Väkeä oli tavan mukaan paljon, joten askelta piti lyhentää. Valssilla varsinkin askeleen lyhyys tekee tanssista töpöttelyä, mutta valssitkin tanssimme. Ainoat tauot tulivat jenkalla ja yhdellä vesi+kahvireissulla (kahvi oli kylmää). Ensimmäisellä tunnilla mahtui hyvin tanssimaan ja varmaan myös ihan lopussa, väkeä lähti aika paljon puoli yhden jälkeen pois.

Sain viimeinkin hankittua itselleni kengät, joilla takuuvarmasti pysyy liukkaus poissa;). Ne olivat liiankin tahmeat ja tietenkin vanhat luotettavat kotiin unohtuneet korkokengät olisivat nyt olleet sopivat:(.

Vihdoinkin bongasin Jonnan! Tai, jos ollaan rehellisiä: Jonna bongasi meidät:). Hanin ja Suken sulavaa tanssia oli ilo seurata.

Kirjoittajan avainsanat: tyrnävän seurojentalo, Oja-Lipastin orkesteri, anniina mattila

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu