TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssinasento (Katsi 2005-01-05 8:19)

Tanssinasento

MardiJan
2005-01-06 14:38

Läheisyys asiaa itseään ajatellen on tietenkin kunkin henkilökohtainen asia ja sitä voi ja kuuluu toteuttaa elämässään niin, että oma mieli on tyytyväinen.

Tanssissa miehen "tehtäviin" kuuluu, tietenkin daamia huomioiden, tanssitapahtuman tekeminen miellyttäväksi, johtaa paria ei läpi, vaan ohi kareikkojen, vastata siitä, että pari hoitaa tanssin tekniset muoto- ja tapaseikat riittävän oikein ym sellaiset ei niin romanttiset seikat.

Mies tähän pyrkiessään väkevästi ehdottaa, jollei jopa määrää, tanssiaskelet, kuviot, tanssiasennon ja siihen liittyen myös läheisyyden.

Edelleen tuon daamin huomioinnin huomioon ottaen, miehen velvollisuus on määritellä kontaktin tiiviys voidakseen hoitaa tehtävänsä parhaiten taitamallaan tavalla.

Edellä olevaa silmäillessäni, huomaan, etten ole ottanut kantaa läheisyyden seksistiseen puoleen. Pitäisikö?

Mielestäni, ja myös useiden tuntemieni miesten mielestä, läheisyys tanssissa on tanssia varten, eikä siihen siellä lavan tungoksessa tai pitkin askelin ihania yhteisiä asioita tehden muuta liity.

Sanoisin siis, että läheisyyttä karttavilla naisilla on vielä joitain askelia otettavana sisäistääkseen tanssin olemuksen. Tavatessaan sellaisen, vielä tanssin portteja kolkuttelevan tytön, olisikin ehkä oikein saada hänet nauttimaan tanssista ja kevyesti, tilanteeseen sopivalla tavalla, saada hänet huomaamaan kontaktin tanssin nautintoa lisäävä vaikutus ja mikä tärkeää, ilmaista hienosti tanssikontaktin olevan vain tanssia varten.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu