TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Unelmavävyt Sommelossa (Karhunpennun hupiretki 2005-01-06 11:31)

Unelmavävyt Sommelossa

Karhunpennun hupiretki
2005-01-06 11:31

Bilevaihde iski keskiviikon iltapäivän tunteina pienten remppahommien päätteeksi. Sommelo oli lähin kelvolliselta tuntuva humppapaikka, joten mies putsiin ja menoksi.

Hieman ennen kymmentä paikalla. Muutama aktiivi pörräsi jo lattialla levymusiikin tahtiin. Unelmapojat aloittivat kymmeneltä, salissa muutama vapaa haettava joten ei kun lattialle.

Orkesterin pojilla oli kadehdittavan komeat ytimekkäät T-paidat. Mistähän sellaisen saisi? Pääsisi ihan julkisesti elvistelemään, painettua sanaahan on aina uskominen.

Tanssitettuani salin puolelta kaikki vähänkin irtonaisen oloiset jouduin jo lainailemaan varomattomasti baaritiskille lähteneiden miehenpuolten daamejakin. Onneksi paikalle parkkeerasi vielä pari super-menijää joita, Mutun esimerkin rohkaisemana, uskaltauduin minäkin hakemaan.

Viimeinkin olen jotenkin buggan hiffannut, on sen kanssa saanut tuskaillakin. Tosin dubbel ei ole vielä hallussa, vaikka siihen Tampereella ensituntumaa otettiinkin ;-). Sen sijaan dubbelpakki onnistuu näemmä kerrasta ihan loistavasti, sitä ei tarvitse enää harjoitella. Nääs nääs kun päätimme Mutun kanssa lyödä viisaat hakupäät yhteen ja koukata vähän kauempana istuvan daamikaksikon parketille, vaan kuinkas kävikään? Korvat luimussa takaisin ruotuun! Me taas julistimme välittömän hakusaarron ;-)

Musiikin plussat ja miinukset: Loistavat buggat viimeisen setin alkuun. Hitaita valsseja tuli muistaakseni kerran, joista eka tuntui liian nopealta, toisen pystyi menemään rauhallisesti. Humpat olisin vetänyt mielellään hiukan nopeamalla tempolla.

Thanks a lot Sommelo, seuraavaksi sitten lauantaina Kuntsille lapinhullujen sekaan.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu