TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Loppiaisaattoa Ruusulinnassa (Urpiina 2005-01-06 8:53)

Loppiaisaattoa Ruusulinnassa

Urpiina
2005-01-06 8:53

Rankan päivän jälkeen nenä piti vielä suunnata kohti Ruusulinnaa, sen verran hyvät esiintyjät oli lavalle tilattu. Eikä tarvinut pettyä, mahtavan monipuolista musiikkia tuli sekä Fernetiltä että Megalta ja artistien aikanakin monipuolisuus säilyi. Kotimatkalla ei keksitty mitään, mikä tyylilaji olisi jäänyt puuttumaan. Menoa ja meininkiä riitti siis molemmilla kokoonpanoilla, mutta mainitaan nyt erityisesti nuo Megan suloiset, ihanat, hymyilevät, mahtavasti soittavat (pojat, joko tämä riittää???) pohjanmaalaismiehet (ja tämä oli melkein maksettu mainos ;P)

Tanssillisestikin ilta sujui ihan mukavasti. Rivistäkin tultiin hakemaan jokusen kerran, mutta enimmäkseen meni taas tuon kaksoseni kanssa tanssiessa. Naistentunnilla olin auttamatta liian hidas (Kuopus, nenän edestä menit monta kertaa :(, mutta toivottavasti ehdin hakea kun seuraavan kerran nähdään). Hieman väsynyt olo kyllä piti istumassakin aika paljon.

Mutta kaikenkaikkiaan mukava ilta, väsy meinasi kyllä iskeä kotimatkalla, mutta kunnialla selvittiin. Kiitos matkaseuralle kuskin hereilläpitämisestä :)

Kirjoittajan avainsanat: Ruusulinna, Mega, Fernet

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu