TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssilinjat (Aragorn 2005-01-03 16:41)

Tanssilinjat - Foksiväylä jive-ruuhkassa

JTH
2005-01-04 10:01

Suoraansanottuna en ymmärrä lainkaan niitä kädenalittajia, joiden on väkisin sinne "seinänviereen" ängettävä. Käytännössä nopeasti etenevät foksaajat mieltävät omaksi paikakseen parketin uloimman kehän, jolloin sinne ripotellut helikopterit aiheuttavat aina jonkinasteisen rytmihäiriön sujuvalle etenemiselle. Lisäksi aina näitä väistäessä on pakko liikkua sivusuunnassa pari metriä keskelle päin, jolloin seuraavaksi uloin kehä vastaavasti joutuu taipumaan keskilattian suuntaan ja lopulta sisin foksaava rinki onkin keskilattialla asiallisesti kädenalittajien riesana, vain sen takia, että jotkut helikopterit haluavat muista mitään välittämättä seinänvieressä häkkyröidä.

Jos parketilla on tilaa, niin tulee tuota ulkokehän helikopterien väistelyä harrastettuakin, mutta ruhkan lisääntyessä lopetan tuon muiden asiallisesti foksaavien häiritsemisen ja jätän nuo helikopterit totaalisesti huomioimatta. Huomaavat kyllä usein melko nopeasti, miten kaikkien tanssista saa huomattavasti sujuvampaa toisetkin huomioimalla.

Tuo oikea sijoittuminen olisi hyvä kädenalittajienkin muistaa, jolloin ruuhkaisellakin lattialla löytyy tilaa sopuisasti sekä helikoptereille että foksaajille, ilman mitään muutoksia nykykäytäntöön.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu