TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Uusi tanssiseura Tampereella (Kattimattikarvalakki 2005-01-03 14:07)

Uusi tanssiseura Tampereella

Kattimattikarvalakki
2005-01-03 17:36

"Yhdistelmä lavatanssi ja valmennus ei kuullosta hyvältä"

Niin, palstalla on keskusteltu välillä ahkerasti miten lavatansseja pitäisi valmentaa vai pitäisikö lainkaan valmentaa. Luulenpa että jos asiaa kysytään vasta-alkajilta suurin osa varmasti haluaa opetusta ennenkuin lavoille uskaltautuu. Niitä on harvassa jotka ensimmäistä tai ensimmäisiä kertoja menevät lavalle tuosta vaan. Kyllä siinä on tietty kynnys ylitettävänä, ainakin omalla kohdallani oli. On tietenkin aina muutama poikkeus joille tanssi tai liikkuminen musiikkin on helppoa ja luontevaa mutta ehkäpä heillä on poikkeuksellisen hyvä sävelkorva ja kyky eläytyä musiikkiin.

Seura ei ole kilpatanssiseura mutta valmennusta ja opastusta tulee myös heille jotka haluavat kiertää lavatanssikilpailuja. Kilpailuvalmennusta on vähemmän kuin tavallista lavatanssivalmennusta.

Suunnitelmat ovat vielä vähän kesken mutta tällä hetkellä näyttää siltä että lavatansseista on sekä alkeita että jatkoryhmää ja tangosta sekä "perus" että kilpavalmennusta. Lisäksi suunnitellaan vielä yhtä ryhmää mutta se on vähän auki.

Kirjoittajan avainsanat: tanssinopetus

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu