TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssilinjat (Aragorn 2005-01-03 16:41)

Tanssilinjat

Aragorn
2005-01-03 16:41

Tanssietiketeissä aina sanotaan että hitaimpien tanssijoiden pitäisi pysyä lähellä keskustaa ja nopeiden kiertää ulkolaidalla. Se on tietty kaunis ja ymmärrettävä ajatus, mutta mutta...

Olemme kultani kanssa ilmeisesti aika nopeavauhtisia etenijöitä. Ja jos yrittää mennä aivan reunalle, niin siellä kyllä yleensä on hitaita tanssijoita ja usein lavan edessä seisojia. Hyvällä onnella seinän ja muiden tanssijoiden välissä on pieni rako josta voi pujotella, mutta usein tuntuu tosi tylyltä kiitää läheltä niiden neitojen edestä jotka seisovat tai istuvat odottamassa.

Keskemmällä rataa on sen sijaan yleensä sen verran tilaa että pystyy nopeamminkin luovimaan toisten välistä, ja tangon aikana voi välillä poiketa keskelle tekemään jonkun ochon tai vastaavan enemmän paikallaan pysyvän kuvion.

Lavakokemus ei minulla mikään ihmeellinen vielä ole, mutta jollakin lavalla olen tosiaan nähnyt uloimmalla reunalla pikaringin jota sitten pari kolme viejää saattaa kiertää lähes koko illan. Useimmiten kuitenkin tuntuu että nopeimmat pujottelevat jossain radan keskivaiheilla.

Mitäs mieltä olette tästä vauhtikysymyksestä?

Kirjoittajan avainsanat: tanssilinjat

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu