TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kulttuurituntemusta kansainväliseen kanssakäymiseen (Trickster 2005-01-02 23:52)

Uusivuosi ja Aasian kriisi...

Pekka Nebelung
2005-01-03 9:40

Olimme Uudenvuoden aattona keikalla Tulenliekissä Leppävirralla. Tultuamme paikanpäälle järjestäjä kertoi lahjoittavansa ilotulitusta varten varaamansa huomattavan rahasumman SPR:n toiminnan tukemiseksi. Ajatus oli meilestämme todella hieno, niinpä ajattelimme vastata samalla mitalla.

Lahjoitamme Tulenliekin keikan palkkiosta soittajiemme palkkaa vastaavan summan SPR:lle. Samalla haastamme muut suomen bändit tekemään samoin. Summa ei tietenkään ole se pääasia. Pelkästään se, että on valmis soittamaan 5 * 45 min hyvän tarkoituksen eteen tanssimusiikkia, on jo mielestämme merkittävä juttu. Haaste muille bändeille toimitetaan lähitulevaisuudessa vielä näkyvämminkin.

Yksi suomalaisen musiikkielämän tärkeä vaikuttaja Aki Sirkesalo perheineen on edelleen kateissa, nyt olisi muusikoiden oikea aika tehdä jotakin. Ottakaahan haaste vastaan.

Mikäli päätätte lähteä mukaan, toivomme että käytte osoitteessa www.unelmavavyt.tk ja jätätte vietin vieraskirjaamme, jotta pysymme ajan tasalla. Voitte myös laittaa meiliä osoitteeseen unelmavavyt@luukku.com

Kiitoksia Leppävirran Tulenliekille hienosta esimerkistä. Ja hyvää uuttavuotta kaikille!!!

Unelmavävyt

Kirjoittajan avainsanat: Unelmavävyt, Tulenliekki

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu