TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mistä etsit tanssitiedot? (MLeena 2004-12-28 14:54)

Mistä etsit tanssitiedot?

MLeena
2004-12-28 14:54

Keskusteluissa tuli esiin kysymys, että ymmärtävätköhän tanssienjärjestäjät, kuinka tärkeää on kaikkien tanssitietojen näkyminen tanssi.netissä, josta ne ovat helposti saatavissa ja luettavissa.

Minä ainakin katson aina netistä lähtiessäni matkaan vieraalle paikkakunnalle, että missä ja milloin on tansseja. Oman paikkakunnan tanssitiedot ovat tietenkin jatkuvassa seurannassa. Onnekseni huomasin, että PNP on kohta lähistöllä!

Mistä sinä etsit tanssitiedot?


Insinööri 2004-12-28 14:59 =>

Siis ilmanmuuta täältä tanssi.netin kalenterista. Eihän paikallislehtiä monikaan pysty selailemaan, ellei käy tanssimassa vain omalla alueellaan.


Hani 2004-12-28 15:12 =>

Oma menokalenteri muotoutuu täysin tanssi.netin tietojen perusteella.

Kesällä jo saimme lukea, mihin kaikkiin toimintoihin maassamme tanssi.net vaikuttaa.


Ärrä 2004-12-28 15:53 =>

Tanssinetistä tietysti! Mistäpä muualta sitä voisi tanssitietoja paremmin saada!(ja ajoissa) Harvallepa varmaan tulee edes sanomalehtiä niin laajalta alueelta kuin mitä tanssikansa liikkuu...

Tätä kautta ilmeni mm.sekin että PNP soittaa torstaina Kouvolassa...


Ami 2004-12-28 16:00 =>

Täältä tanssi.net/seuratanssi/henkilökohtainen kalenteri titenkin. Lisäksi saan tietoa siitä, mitkä orkesterit ovat lupautuneet soittamaan mieleisiäni tanssilajeja. Turhaa suunnistaa paikkaan, jossa ei voi nauttia tanssimisesta. Tästä kiitokseni Matille, joka on nähnyt näin paljon vaivaa. Samalla saanen toivottaa hänelle antoisaa, hyvää Uutta Vuotta.


Sabina 2004-12-28 15:59 =>

Täältähän miekii esiintyjät katselen, tanssinetin puolelta, sanomalehdistä harvemmin.
Esim. Tirilän työväentalon tiedot voi lukea omilta nettisivuilta joskus tulevana vuotena, eivät päivitä "tänne". Harmi, "omasensuuri" kieltää kertomasta, että paikkakunnan "oma poika" laulaa loppiaisen tietämissä talolla...vinkkinä, sukunimi on suomennos jostakin bränXXX...
Tanssillista uutta vuotta!


4711 2004-12-28 16:25 =>

Tanssi.netiin on niin tottunut, ettei menojen suunnittelussa huomaa edes ottaa huomioon, että muitakin paikkoja on kuin ne, jotka kalenterilistassa näkyvät. Seudun ilmaisjakelulehdestä kaikki menopaikat löytyvät, mutta usein niin myöhään, että menemisten suunnittelun kannalta niistä ei enää ole hyötyä.

Esimerkiksi Tampereen tanssipaikkojen ilmoittelun puutetta tanssi.netistä ihmettelen. Aika moni matkustelee Mansessa töiden puolesta. Kerran jouduin käymään siellä komeassa metsokirjastossa lehdistä etsimässä tanssipaikat. Vaiva on kyllä parkkeerausvaikeuksineen niin suuri, että mieluummin ajelen naapurikuntien paikkoihin, jotka ilmaisevat itsensä tanssi.netissä, - tai sitten kotiin.

Sama taitaa käydä ensi torstaina Jyväskylässä.

Kas, kun eivät muualla halua rahojani!


Meku 2004-12-28 17:29 =>

Tämähän nyt on aivan itsestään selvä asia. Tanssi.netin kalenterista tietysti. Eipä meidän talouteen tulevassa pienessä paikallislehtisessä lähialueenkaan, saati sitten kauempana järjestettävistä tansseista kerrota.


Humppis 2004-12-28 17:34 =>

Mitenkähän minäkään ennen tanssi.netiin tutustumistani selviydyin harrastukseni kanssa? Kehnon puoleisesti, väittäisin.

Alkuun kopioin vain tarvitsemianai kalenteritietoja koneelleni. Sitten aloin kiinnostua keskustelupalstasta ja nyt olen ollut koukussa siihen jo pari vuotta.

Hiukan kärjistäen väitän, että nykyisin elämäni ohjautuu melko voimakkaasti palvelimelta lukemieni ja sinne itse kirjoittamieni juttujen mukaisesti. Täältä näkee aina, mitä missäkin tapahtuu ja mitä on odotettavissa, keitä on mikäkin asia koskettanut. Kylmistä, vaikka miten näyttävistä mainoksista muissa tiedotusvälineissä saa varsin kuivaa muonaa uteliaisuutensa tyydyttämiseksi ja tulevien iltojensa suunnittelun tueksi. Sitäpaitsi kenellekään tuskin on mahdollista lukea ilmoituksia kaikkialla Suomen alueella ilmestyvistä lehdistä.

Tätä kautta sitä paitsi saamme yheyden toisiimme sekä julkisesti että yksityisesti. Näin voimme tukea harrastustamme eritäin merkittävällä tavalla.

Jonnekin satojen kilometrien päähän ei ole helppoa päättää matkustaa tanssimaan tuntemattomiin oloihin, mutta tätä kautta sinne voi jopa järjestää itselleen tuttua tai muuten mieluisaa väkeä paikalle ja olot kuin herran kukkaroon ikään.

Palstan merkitys niin tanssijoille, esiintyjille kuin tanssien järjestäjillekin on kiistaton. Siksi onkin aivan käsittämätöntä, että jotkut mainituista tahoista eivät osaa antaa palvelulle sitä arvostusta, jonka se ansaitsee.


Pia M 2004-12-28 17:39 =>

Täältä tietysti.

Ärsyttää, kun jotkut tanssipaikat eivät löydykään tanssi.netistä vaan niiden ohjelmatiedot pitää kaivaa muualta, TuSu nyt yhtenä esimerkkinä. Ymmärrän kyllä että TuSu ei halua profiloitua vain tanssipaikkana, mutta miksei edes TuSu:n tähtitanssi-tiistaiden esiintyjiä voisi laittaa?


Angelle 2004-12-28 18:40 =>

Seurasin tanssi.net-sivuston kalenteria jo muutamia vuosia ennen kuin sain viime toukokuussa vinkin keskustelupalstasta. Nyt olen koukussa kumpaankin.

Silmäilen hyvin satunnaisesti paikallisia lehti-ilmoituksia vain sunnuntai- tai pyhäaattotanssien alkamisaikojen tarkistamiseksi.


Alex 2004-12-28 18:51 =>

Suomen suurimmasta työväenlehdestä eli hesarista. Sieltä löytyy:

*Tulisuudelma *Toppari *Kulttuuritalo *Vanha Kellari *Pavi *Puistokulma *Kolmilampi *Ruusulinna *Kapakanmäki *Ämyri

Ennen muinoin myös:

*Paasiravintola *Vanha Maestro *Merihotelli *Ylä Tenho *Zillertal *Roba *Hungaria *Korpilampi *Tapiola Garden *Luolamies *Baccus jne...

Nyt nuo ovat kuolleet ja kuopatut tai kohderymä on muuttunut.

Niin ja löytyyhän lehdestä myös henkilökoht. palsta.


Trixie 2004-12-28 20:05 =>

Tampereen tanssipaikkojen ohjelmisto löytyy netistä ainakin täältä: www.huviopas.net/tampere/tanssikeikat.php


MLeena 2004-12-28 20:30 =>

Tampereen tanssitiedoista:

Eihän tuollaista nettiosoitetta kukaan muista.

Miksi paikat eivät käytä tätä hyvää tanssi.net -palvelua?

Viekäähän viestiä!


Marlen 2004-12-28 21:51 =>

Täältä TANSSI-NETISTÄ tietty!!

Kesällä tuli printattua Helsinki-Kalajoki-Oulu-Kajaani-Iisalmi-Kouvola...väliltä tanssipaikkojen tiedot netistä.

Suunnistimme ilmojen ja tanssijen/esiintyjien..(ja tuttujen nettiläisten vinkkien >> terveisiä Elisalle ja MyyMyylle..sekä Hannille) perusteella, tuli ajeltua joskus kyllä hiukan "siksakkiakin":-).

Nyt tuli kesää ja kesälavoja ikävä..sniif.


4711 2004-12-28 21:41 =>

Kävin kattomassa. Päivitetty 3.12. ja tarjolla oikein (vanhan) listan kera... Tanssi.netiin on linkki, mutta nimi kirjoitettu väärin, monikkona.

Mutta eipä sivu kerro, missä paikat sijaitsevat, milloin ne ovat auki ja mihin kellonaikaan siellä soitetaan ja lauletaan ja OIKEASTI tanssitaan.


Päivi 2004-12-28 22:21 =>

Minä, niinkuin varmaan suurin osa Tanssin.net:in keskustelupalstaa käyttävät, etsin tanssitietoni pääosin Tanssipalvelimesta, mutta kunka suuri osa muista tanssijoista palvelua käyttää, sitä emme tällä gallupilla pysty selvittämään...


Ripe 2004-12-28 22:47 =>

Täältä ne teidot kaivetaan tietenkin, kuten jo viisi-kuusi vuotta sitten. Tosi helppo ja tehokas tapa. Jos joku tapahtuma ei ole netissä, ei sitä käytännössä minun kannaltani ole edes olemassa. Aivan poikkeustapauksessa saatan kaivaa artistin omilta sivuilta jonkun tiedon, mutta silloinkaan en ole sanomalehti-ilmoittelun varassa. Ilmoitukset ilmestyvät suunnittelun kannalta aivan liian myöhään. Menot päätetään yleensä huomattavasti aikaisemmin, viimeistään viikkoa ennen.


Satunnainen tanssija 2004-12-28 23:18 =>

Monikohan tanssimatka jäisi tekemättä, jos tiedossa oleva valikoima olisi paikallislehden kantaman varassa, kun mahdollisen tanssimatkan mittana ilman eri harkintaa käytetään kahta tuntia:

Paikallislehden kantamalla n. 20 km, n. 5 tanssipaikkaa, tanssi.netin kantamalla n. 160 km, n. 50 tanssipaikkaa.

tanssi.netille siis pisteet 10 - 1


Karhunpennun hupiretki 2004-12-28 23:40 =>

Jo muutaman vuoden ajan täältä TANSSI.NETin kalenterista. Oleelliset tiedot löytyvät vaivatta.


JTH 2004-12-29 8:44 =>

Täältähän niitä tanssinetin kalenterista on jo kymmenkuntavuotta tullut seurailtua. Viimevuosina ei enää ole tullut juurikaan muissa tanssipaikoissa edes käytyä, kuin niissä joiden tiedot löytyvät täältä.


Tuomari 2004-12-29 9:17 =>

ensisijaisesti tanssi.netistä. jos niin käy, etten apua löydä täältä, niin googlen avulla surffaillen...

satunnaisesti tsekkaan lehdistä.

tanssi.netin tanssipaikkaoppaassa on myös ajo-ohjeet, ainakin suurimmassa osassa, jotka alentavat kynnystä lähtemään keltanokkana hieman kauemmaksikin :).


Mersu 2004-12-29 9:23 =>

... Tanssinetissä tulee vierailtua likipitäen joka päivä ja täältä myös "kiikaroin", minne tanssitöppöset suuntaan...

Kunpa vaan kaikki tanssinjärjestäjät ymmärtäisivät tänne tietonsa laittaa. TANSSIN TÄYTEISTÄ VUOTTA 2005 kaikille palstalaisille toivotellen - mersu


Kastehelmi 2004-12-29 11:10 =>

Millaista oli ennen tanssi.net ? - OH,ennen ....?? taitaa iskeä pikku d tai ISO D kun en oikeen edes muista... - lehti-ilmoitusten perusteella tanssiinkulkemista..?

Tanssi.nettiin tutustumisen jälkeen ? (Ja vinkin sivuista sain .... No; parketilla tottakai...useampi vuosi sitten )

- tiedän isommankin alueen tanssitarjonnan

JA TÄMÄN LISÄKSI

- monet ilon ja sykähdyttävät hetket olen näiden sivustojen kautta kokenut - tanssiystäviä on tullut roppakaupalla lisää - tutustunut uusiin tanssipaikkoihin, joihin en olisi ilman sivustoja osannut suunnistaa - hauskoja emaileja ja puhelinsoittoja arkea piristämään - keskustelupalstan kautta voi lukea mielenkiintoisia ajátuksenjuoksuja silloin kun sinulle itsellesi sopii - upeat tanssijoita yhdistävät sivut, jossa ikä, koko, näkö,tanssitaito tai maantieteellinen sijainti eivät ole este...... kun meitä kaikkia yhdistää TANSSIharrastus

SIISPÄ tästä kaikista KIITOS MATTI !!!

JA TANSSILLISTA SEKÄ ONNEKASTA VUOTTA 2005 KAIKILLE NÄITÄ SIVUJA LUKEVILLE JA KÄYTTÄVILLE !!!

- kastehelmi-


Suke 2004-12-29 12:27 =>

Tanssi.netin kautta löytyvät kaikki kaipaamani tanssipaikka-/esiintyjätiedot ja se on loistavaa palvelua, varsinkin kun ollaan reissun lähdössä.


Urpiina 2004-12-29 15:31 =>

Pääsääntöisesti tanssi.netistä. Käyn myös artistien omilla sivuilla katsomassa tietoja, samoin kun tanssienjärjestäjien sivuilla, mutta ensimmäisenä aina täältä.


Crystal Blue 2004-12-29 15:39 =>

Täältäpä hyvinkin.... ainakin suuntaa antavasti....

Tanssimaan lähteminen on aina kutakuinkin nyt mennään periaatteella ja hetki täytyy hyödyntää... olipa artistina kuka hyvänsä.... Onneksi noita "lähilavoja" on useempia, niin voi edes jonkinverran valita :-)


Sandy 2004-12-29 16:01 =>

täältä. tarvittavat tiedot löytyy helposti.


Julia 2004-12-29 17:01 =>

Tanssipalvelimen kalenteria olen käyttänyt monta vuotta, vaikka vasta vajaat kaksi vuotta olen keskustelupalstan tiedostanut.

Katselen jonkin verran orkestereiden/solistien esiintymispaikkoja ja matkoja varten etsin muitakin tietoja, mitä ei tanssinetistä löydy.


Krisse 2005-01-03 13:22 =>

Nyt yhteyksien ääreen palanneena ehdin vastata minäkin...

99,5% tanssireissuistani päätän tanssinetin tietojen perusteella. Ainoat poikkeukset ovat jotkut kesämökiltä suoritetut tutustumiset paikallisiin maamiesseuratansseihin jotka näen kesäkaupan ilmoitustaululta.

Jos paikan tietoja ei ole tanssinetin kalenterissa, sitä ei käytännössä minun näkökulmastani ole olemassa. Näin oli myös ennen kuin aloin käyttää keskustelupalstaa.


Mymmeli 2005-01-03 19:05 =>

Täältä tanssi.netistä minäkin tarvittavat tiedot löydän ja ystävät joilla ei ole nettiä, soittelevat minulta tietoja tanssipaikkojen esiintyjistä. Paikallinen lehti kun ei ilmesty kaikille...


E.Tuomas 2005-01-03 20:37 =>

Tanssinetin kalenteria katson aika ajoin. Sitten varmistan torstain Etelä-Saimaasta, onko tässä lähellä jotain, joka ei ollut netissä. Torstai kun on täälläpäin se tanssi-ilmoituspäivä. Perjantain ES:ta lukiessa näen Pajarin ilmoituksen ja mietin joka kerta, että eivätkö osaa ilmoittaa torstaina vai vedättävätkö huomioarvoa ilmoittamalla eri päivänä kuin muut. (Ei ole kiva, jos on vedätys.) - Itse teen ratkaisun usein torstain tietojen perusteella ja tällöin vasta viime tipassa ilmoitteleva tanssijärjestäjä jää huonompaan asemaan, kun olen jo mielessäni päättänyt, että tuonnepa tahdon. Ja ehkäpä jo sopinut alustavasti myös kyydistä.


Isäntä 2005-01-05 13:17 =>

Tanssi.netin kalenterin katson aina. En edes tiedä niistä tanssipaikoista, joiden tietoja ei ole Tanssipalvelimella. Lehdet ilmestyvät vai omalla paikkakunnallaan, mutta nettiin pääsee missä tahansa.

Joillakin tanssinjärjestäjillä saattaa olla omatkin nettisivustot, mutta niiden löytäminen ja tietojen vertailu niiden välillä voi olla hankalaa. Tanssipalvelimella kaikki tiedot ovat kätevästi yhdessä paikassa, ja tietoa voi hakea monella eri kriteerillä.

Kännykät ja muut kannettavat laitteet, joissa on nettiyhteys, halpenevat ja yleistyvät nopeasti. Pian meillä kaikilla on Internet taskussa. Silloin voi missä ja milloin tahansa nopeasti vilkaista, missä ovat lähimmät hyvät tanssit.

Kaikki tanssinjärjestäjät eivät vielä ymmärrä netin merkitystä tanssijoille. Voisimme ehkä hiukan opastaa heitä? Marlen esimerkiksi neuvoi minut alkuun tällä palstalla. Siitä suuri kiitos hänelle.


Salsa 2005-01-09 21:51 =>

Kyllä täältä tanssinetin kalenterista katson jatkuvasti ajantasaisia tietoja. Kalenterin avulla tai orkestereita plaraamalla tai tanssipaikkoja. Paikallinen lehti tietää lähiseudun tapahtumat, mutta eipä esimerkiksi sitä kuka soittaa Riemuliiterissä keväällä juuri silloin kun minä aion olla sielläpäin.

Mutta Matin nettipä tietää.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu