TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pakit??! (Andreas 2004-12-13 15:22)

Pakeista

JTH
2004-12-14 15:41

"Kumman etu on ensisijalla herkän haettavan vai herkän hakijan?"

Eikö pakeista seuraa herkälle hakijalle kaksinkertainen tyrmäys? Ensin täytyy ylittää hakemaanlähtökynnys ja siitä seurauksena onkin edessä pakit. Tällöin loukkaantumisen tunne tulee ensiksi itse pakeista ja hieman myöhemmin itsesyytökset siitä, että meni ylipäätään ketään hakemaan. Uskaltaako herkkä hakija vielä ketä muuta hakemaan?

Tokihan jokaisella on oikeus hakea ketä haluaa ja haettavalla on yhtäläinen oikeus päättää lähteekö hän tanssimaan kyseisen hakijan kanssa vai ei. Kuitenkin mielestäni tulee sekä hakijalla että haettavalla olla tiettyä hienovaraisuutta ja sopeutumiskykyä myös kokonaisuuden ja pitemmän aikavälin hahmottamiseen hakukäyttäytymisessä. Mikäli pakitus tulee yleiseksi tavaksi, niin nähdäkseni siitä seuraa nopeasti sisäpiiriläistyminen ja nekin harvat erikseen tanssivat pariskunnat palaavat tanssimaan vain keskenään.

Tietenkään vain yhdessä - kahdessa paikassa ahkerasti käyvälle ei tästä tule mitään suurempaa haittaa, mutta uusissa paikoissa ja uudet lavalle tulevat tanssijat olisivat tällöin nykyistäkin heikommassa asemassa.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu