TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
HULBBIASD NURMIJÄRVEL (Tom 2004-11-28 17:22)

Lohta ja Ruusua

Manjaana
2004-11-28 19:16

pe: Tulipa pitkästä aikaa hakeuduttua omaan paikalliseen, jossa Taikakuu musisoi.

21.00 tomerana marssittiin sisään, ehtisi edes tovin tanssia, ennen hulabaloota, vaan toisin kävi. Oli pikkujoululaiset vallanneet koko paikan, bändikin vasta roudi kamoja, sisään lupasivat päästää 22.00 nurkilla. No ei kun autoon takaisin ja kahveelle siskon luo, hiukan jo tuumattiin, että mennäänkö suosiolla kotia takas ja tanssataan siellä.. Sitkeästi kuitenkin kulutettiin tunti ja jos ihan rehellisiä ollaan niin aivan turhaan... Yksi setti jaksettiin sitä touhua katsella, jivetkin vedettiin kivilattialla pöytien edessä, oli lattia meinaan niin turvoksissa, tangot jätettiin jo suosiolla tanssittavaksi kotiin..

la: Lauantaina olikin pohtimista, Tanhu/Ruusu vai Kauniainen, Ruusu vei voiton lyhyen matkan vuoksi. Eka setti olikin mukavanlainen molemmilla ja tilaakin ruhtinaallisesti. Kuvaaja oli Charliesta kuvaamassa ja toisen setin alussa kävi pojille "joku" kämmi, eka biisi Jiveä, perään jenkat, oli meinaat porukat lattialla hiukan H-Moilasena, osa vaihto ja osa ei... Jotenkin meni bändilläkin pasmat sekaisin siinä, tai ainakin koko setti tuntui hiukan hakemiselta... Muuten ihan kiva ilta ja tutusti hiukan harjoitustakin sinne tänne... namskis.. ;o))

Ai niin, ihanat hitaat valssit tuli, mutta en nyt muista kumpi orkka soitti; Härkärotta, muistatko sie.. Itse oltiin juuri kahveella, eli kuunteluksi meni, mutta ei huono vaihtari ollenkaan...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu