TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
mustasukkaisuuta lavatansseissako? ("Tanssimies" 2004-11-26 16:13)

mustasukkaisuuta lavatansseissako?

JTH
2004-11-26 22:48

Siitä kun emännän kanssa alettiin tanssia myös erillään muiden kera on vierähtänyt jo vuosia ellei kymmeniä, joten osa tuntemuksista on varmaankin jäänyt jo menneisyyden kaunistelemaksi. En kuitenkaan muista yhtään kertaa, jolloin olisin tuntenut mustasukkaisuutta hänen tanssistaan toisten kera. Ainut kerta tanssiympyroitä sivuten oli 23v 4pv sitten, jolloin olimme varsinaisesti ensimmäistä kertaa yhdessä tanssiravintolassa ja hän jutteli siellä entisen poikaystävänsä kanssa. Laskettakoon tuo suhteen alun epävarmuuden tiliin ja nopeasti sekin asia normalisoitui keskinäisen luottamuksen kasvaessa ja suhteemme vakavuuden pikkuhiljaa rakentuessa ja selkiintyessä.

Muutoin nykyään tulee emännän tansseja seurattua tarkemmin vain, jos hänen hakijakseen sattuu joku limanuljaskan rajamailla oleva hakija. Tämäkin vain sen takia, josko hän tarvitsisi apua tilanteen selvittämiseen. Kokemus on kuitenkin näyttänyt hänen noistakin tilanteista selviävän aivan korrektisti ilman apua, joten vähiin tuokin seuraaminen on nykyään jäänyt. Tietenkin siitä pidän yllä huomioita, miten hän kulloinkin ylipäätään pääsee tanssimaan ja jos kahdet parit ovat jääneet seinäruusuiluun, niin viimeistään tuolloin käyn hänet parketille poimimassa. Lavoilla tanssimassa muiden kanssa sensijaan saa olla parit tai useammat peräjälkeenkin ilman murinoita koskien molemmin päin. (tämä täten tiedoksi saatettakoon myös muutamille pinssittärille, joiden täytynee jatkossa keksiä uusia tekosyitä seurastani irtautumiseen ;-))

Mielenkiintoisena yksityiskohtana sitä vastoin on ollut joidenkin tuntemattomien miesten kommentit minulle, huomatessaan meidän olevan pari, joissa ovat ihmetelleet lähes syyttävään sävyyn miksi minä päästän vaimoni myös muitten miesten tanssitettavaksi. Pääosin tätä tapahtuu ravintolaympyröissä, mutta joskus myös lavoillakin.

En tiedä vastaako meidän tilanteemme lainkaan sinun ajatusmaailmaasi, mutta joka tapauksessa sanoisin sinulle ja muillekin muistutukseksi seuraavan asian, joka _tulee_aina_muistaa_: TOISTA EI VOI OMISTAA!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu