TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ryysistä ja törmäilyä (Manjaana 2004-11-21 14:18)

Sitä törmäilyä ennen kaikkea...

Angelle
2004-11-21 19:41

Tanssikurssikaveria kovasti mukaan houkutellen laitoin itseäni päättäväisesti kohti Ruusulinnaa lauantain lumimyräkästä huolimatta. Helsinki (nouto Pasilasta) olikin sitten oikea hankirallin harjoituskenttä - voi sitä kurvailua körökörövauhdilla!

Pääsimme Virpin kanssa tanssilattian reunaan niin jo naista vietiin! Siitä alkaen neljä ensimmäistä paria meni kuin lennossa. Sain tanssia illan mittaan mielestäni hämmästyttävän paljon, mutta muutamaa iloista poikkeusta lukuunottamatta (bong Swingpolkka:) ilta oli harmittavan vaihtoaskelentäyteinen. Sain tosin mennä yhden parin myös helppoa, hauskaa ja hyvin "sovitettua", mutta ensalkuun todella haastavantuntuista vaihtoaskelta joihinkin FBI Beatin tyyppibiiseihin.

Tanssittajakseni osui muutama "kyntäjä" ja toisten viemänä sain jaloilleni. Oliko lie harvakseltaan harrastavia paikalla kun en anteeksipyyntöä ainakaan pahimmasta tällistä kuullut...

Illan musiikki oli sitä mitä odotinkin: kuulin FBI Beatia ensimmäisen kerran livenä eikä soitantaan todellakaan tarvinnut pettyä. Myös Teuvo Oinas tarjosi mukavat yhdistelmät tangoa, iskelmää ja klassikoita - vastaten myös tanssijoiden toiveisiin. Harmi vain oli, että lähestulkoon kaikki illan jenkat, polkat ja masurkat soitettiin n. klo 20.20 - 22.30. Tarjonta tuntui tämän jälkeen ainakin hetken kovin foksivoittoiselta.

Yritin kovasti pitää pinssejä silmällä, mutta morjestin Swingpolkan lisäksi vain Marlenin ja Isännän kanssa. Lämpimät kiitokset kaikille tanssittaneille. Teenkin tässä ensi kerraksi "tanssikorttiini" julkivarauksen buggasta ja Tangosta :)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu