TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ryysistä ja törmäilyä (Manjaana 2004-11-21 14:18)

Ryysistä ja törmäilyä

Manjaana
2004-11-21 14:18

Ruusuunhan se veti mamman menomonot, eikä tarvinnut harmitella. Oinas on hyvä ja Törmälän poppoolla svengas muikeesti.

Manjaana pääsi pitkästä aikaa Buggia veivaamaan useamman kappaleparin ja kuviotkin muistui mieleen alku hapuilun jälkeen, nam.. Uusia bongauksiakin tuli kaksin kappalein, Swingpolkka ja Savonpoeka, kiitokset mukavista hetkistä, olipas kivaa fiilistellä... ;o))

Immeisiä oli kiitettävästi ja sai tytsä tuta, miltä tuntuu kun kunnon korolla vedetään nilkasta nahat ja lihat solmuun, meinas päästä suusta saippuasana, mutta en tohtinut, kun kavaljeero oli ryhmää A.. nilkka ja kenkä veressä päästelin loppuillan, Jivessä jo hiukan ilme repeili, mutta suvereenisti vaan..

Sukansekoittajankin sain hetkeksi lattialle, voi muailma niitä valssin "teho" pyörityksiä, niin män tytsän sukat rusetille, hih ja tänks..

Kaikenkaikkiaan meitsillä mahtava ilta taas, rautalanka sopii miun Jiveen ja fuskuun, kun nenä päähän ja kavaljeerot osasi leikitellä sopivasti. Cha cha taituri kävi myös pokkaamassa ja oli herralla niin hienot kuviot, että meikä joutui lasku puuhiin pitkästä aikaa, muutamia haparointeja lukuunottamatta selvisin ja totesin lopuksi, että nyt hävettää.. ;o))

Mukaville "könsikkäille" kiitokset kivasta illasta, ei joutanut mamma ees kahveelle... ;o))

Angelle ja Marlen kiitos pikkuhetkistä, joita ehdittiin olla ja myös kuskille iso tänks...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu