TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Rankka viikonloppu (Suke 2004-11-12 14:08)

Rankka viikonloppu, hyvin lauantaista selvittiin

Hani
2004-11-14 12:19

Melkoista sukkulointia pitkin Pohjois-, Keski- ja Etelä-Pohjanmaata oli vaadittu ennen kuin lopullinen kimppakyytikokoonpano oli eilen illalla kasassa Pulkkilassa puoli yhdeksältä.

Kunhan Päivi(t) oli poimittu Oulusta ja Suke palannut Unto Honkosen muistokisoista Vaasasta punnertamasta, päästiin aikataulussa matkaan ja todettiin, että mukavasti tanssiväkeä oli saapunut Katajalle jo yhdeksäksi, toki illan mittaan sitä oli sitten ihan ahtaudeksi saakka.

Lattiaa ei voi moittia nytkään. Mukava, että liiallisen liukkauden ongelma näyttää poistuneen. Rosson musiikissa ei ollut valittamista, mutta taukomusiikkivalinnoille en antaisi kaikin osin erityisiä kiitoksia.

Tiedossa olevia palstalaisia näytti ja kuuletti olleen paikalla ainakin tusinan verran, itselle Maplesta tuli uusi tuttavuus.

Kaiken kaikkiaan tanssit olivat keskinkertaisen mukavat. Useammankin henkilön kanssa tuli puhetta siitä, että Katajalla saisi olla talvisaikaan tanssit joka lauantai, kun ei tuota tarjontaa näillä seuduin oikein löydy talven kuukausina.

Kotimatkalla seurueemme hajaantui kukin taholleen ja etelän vieraskin sai tuntuman näiden leveysasteiden älyttömiin ajomatkoihin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu