TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Unelmävävyjä Revontulessa (Jivetär 2004-11-10 10:34)

Unelmavävyt ja masurkka

Tanssivarpunen
2004-11-12 17:59

Jatkakaa vaan samalla linjalla! Hyvää tanssiorkesteria ei tee se että soittaa aina masurkkaa. Vaan se niinkuin te, soittaa monipuolista tanssittavaa musiikkia sekä ottaa paikalla olevan yleisön huomioon ja muuttaa ohjelmistoa tarvittaessa jopa saman illan aikana.

Omatkin laulut ovat toivottavia. Tosin nekin voisivat edustaa useita eri musiikkilajeja. Lisäksi pidän tärkeänä että soitossa on musiikkilajille ominnainen soundi. Tämä taas ikävä kyllä edellyttää paljon soittimia ja soittajilta taitoa käyttää niitä. Mutta musiikin ammattilaisilta tämän luulisi luonistuvan ja tuleehan siitä uusia haasteita muusikon vaativalle uralle.

Osa yleisöstä on tullut myös kuuntelemaan esitystä ja heilekin täytyy tarjota jotain.

Tanssijatkin tarvitsevat haasteita tanssilleen, joten illan aikana voisi esittää kerran tai pari sellaisia esityksiä joita harvemmin on totuttu kuulemaan tanssilavoilla. Tämä ei mielestäni huononna yhtään tanssiorkesterin mainetta jos vaan muutoin ohjelmisto on monipuolisesti tanssittavaa. Nämäkin kuitenkin täytyy olla jollain tavalla tanssittavissa jotta lattia ei kokonaan tyhjenny tanssijoista. Kannattaa seurata tanssitasoa ja valita kappaleet sen mukaisesti. Jos ei ole paljon treennanneita tanssijoita niin sitten ei esitetä muussa tapauksessa se olisi suotavaa.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu