TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Unelmävävyjä Revontulessa (Jivetär 2004-11-10 10:34)

Unelmavävyt ja masurkka

Pekka Nebelung
2004-11-11 13:41

Pahoittelen sitä masurkkaa! En kuitenkaan koe tehneeni väärin ilmoittaessani, että tällä hetkellä emme soita masurkkaa. Asiahan kerrotaan jo orkesterimme esittelyssä näillä sivuilla...

Ottakaa hyvät tanssijat huomioon se, että tanssi-iltaan mahtuu 24-30 paria.. Tanssilajeja on paljon, joten aina ei voi tulla kaikkea... eikä voi saman illan aikana olla kaikille mieliksi.. Meilläkin on jo esim 3 erityylistä fox-paria, 2 täysin erilaista tangoparia, hups... niistähän tulisi jo yksi setti. Kuitenkin on hyvä olla erilaisia samaakin tanssilajia edustavia kappaleita.. Erikseen Rumbat ja Beguinet, ei keskenään pareina.

Olemme pyrkineet aina illan aikana soittamaan seuraavia tanssilajeja:

valssi(nopeampi ja medium), tango(suomalaisempi pari ja argentinalaisempi pari), foksit(jivefox, "konifox", perinteinen foxtrot(voi tanssia vanhana foxina), Rumba, Beguine, Jenkka, Polkka, engl.valssi, twist, buggia, rokkia, humppaa.... Lisäksi pitää soittaa omiakin lauluja, jotka usein ovat vaihtoaskeljuttuja.

Yritämmi myös aina soittaa tanssilajeja suhteessa paikalla olevien tanssijoiden keskitasoon suhteuttaen. Emme soita engl.valssia ravintoloissa kuin pyydettäessä, sillä useasti silloin aina lattia tyhjenee. Kaikki ei osaa. Jos taas paikalla on paljon oikeita tanssijoita, soitamme sellaista musiikkia, ettö voimme itsekin nauttia tanssin katselemisesta. (KIITOS ESIM. SAARIJÄRVEN UPEALLE ROCK´NROLL-SHOWLLE)

Aina otamme ehdotuksia vastaan, aina niitä ei kuitenkaan voida täyttää... Esim. Olemme kahdessa viime setissä soittaneet jenkkaa ja joku tulee pyytämään uudelleen jenkkaa. Emme välttämättä soita, koska silloin illasta jo n.15% olisi pelkkää jenkkaa....Saattaa muut tanssilajit säädä hukkaan :)

Tässä ehkä muutama harvemmin ajateltu näkökanta asiaan! Antakaa ihmeessä palautetta!!

Pekka

Kirjoittajan avainsanat: Unelmavävyt

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu