TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lällärimeininkiä Huvitörmällä (Jell0na 2004-10-26 14:32)

Tangoa Kesäyössä -teemailta?

Jonna
2004-10-27 15:31

Erkki Räsänen: "Ajattele, elokuinen tumma ilta, vanha seurantalo, paikalla tangon ystäviä. Aluksi tunnelma oli odottava, yleisö yllättynyt: Tosiaan vain tangoja. Pian väki pääsi juonesta kiinni ja lopputulos oli kerrassaan upea! Tilaisuus päättyi keskiyöllä, ihmiset pääsivät ajoissa kotiin."

Koko ilta suomalaista tangoa?? Nam nam.

Talvella on aivan sama, vaikka järjestäisitte teemaillan Syvässä Etelässä. Talvikelien tullessa en viitsi lähteä ajamaan Oulusta etelään, vielä vähemmän jaksan istua pendoliinossakaan kuunnellen kitiseviä lapsia väsyneine vanhempineen.

Kesällä puolestaan olen valmis lähtemään humppaufollani mihin päin armasta Suomenniemeä tahansa hyvän TANGOillan perässä, yhdistäen reissuun muitakin tanssikohteita.

E.Tuomas: "Lavalla, kun saan viedä koskettavan tangon, ja daami on mukana jutussa, en usein halua tanssia heti perään muuta. Pitää ensin jäähdyttää sydämensä."

(Palomitan kanssa liisaamme varamies- tai kikkolopalvelusta itsellemme argentiinan taitajat eka tunniksi, sen jälkeen jäähdyttelemme suomalaisella tangolla loppuillan.............)

Apua, sekaisin sitä tämä likka olisi sen illan jälkeen, ei olisi autonrattiin asiaa. "Jos tangoilet, et aja"

Tulisi jo kesä. ;)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu