TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
eTanssipaikkasuunnistimen määrittely ( rev 0 ) (Krakataskussa 2004-04-15 0:25)

eTanssipaikkasuunnistimen määrittely (rev 1)

Matti Jokinen
2004-10-10 3:08

Edeltävän artikkelin kirjoittaja ei ehkä ollut tosissaan, mutta ratkaisu oli aika yksinkertainen, ja koska palstalla joka tapauksessa keskustellaan siitä, kuka on menossa mihinkin, palstalla voi yhtä hyvin olla mahdollisuus listata suunnitelmat helppolukuisessa muodossa. Listaa voi käyttää myös kimppakyyti-ilmoitustauluna.

Eli: palstalle rekisteröityneet voivat halutessaan ilmoittaa aikomuksestaan mennä tiettynä päivänä tietylle tanssipaikalle. Palvelin tekee taulukon, jossa kunkin päivän ja paikan kohdalla näkyy lista paikkaan aikovista. Käyttäjä voi ilmoittautua joko omalla nimellään tai nimimerkillä (ei molemmilla). Käyttäjä voi tarvittaessa muuttaa aieilmoitustaan tai poistaa sen. Ilmoitukset poistuvat automaattisesti näkyvistä tanssi-illan jälkeen.

Ilmoitukseen voi liittää lyhyen viestin (max 80 merkkiä). Kimppakyyti-ilmoitukset voi kirjoittaa tähän, mutta kenttää voi käyttää muuhonkin. Viestin voi poistaa, jos se ei enää ole ajankohtainen, esimerkiksi jos kyyti on järjestynyt tai auto on täynnä.

Taulukko löytyy päämenun kohdasta "Minne menossa", päivityslinkki on taulukon edellä.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu