TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisarannan pinssitansseista (Eal 2004-09-26 2:48)

Kisarannan pinssitansseista

Pixu
2004-09-27 20:03

Olipa onni, että kultainen kurpitsa teki sopivan nouto-palautus -lenkin, ettei tänä vuonna tarvinnut poissaoloa harmitella. Se Jämsän keikka jäi vähän nääs kaivelemaan.

Niin, Puna-ailakki. Saimme todella matkan aikana keskustella, kun Kisarannassa ei siihen juuri hetkeäkään ollut. Isännällä ei tainnut olla vaikeuksia pysyä hereillä, kun puimme illan kulkua ja muitakin asioita. Nais'energiaa 'parhaimmillaan'. *wirn*

Kivaa oli tutustua uusiin nimimerkkeihin, tavata tuttuja pitkästä aikaa ja nähdä niin suuri määrä tanssista ja tanssinetistä innostunutta porukkaa yhdessä. Tunnelma oli välitön... illan viimeistä halausta myöden, joka meni paikkakunnan parhaalle Kikalle.

Kiitos KAIKILLE yhdessä ja erikseen mukavista tansseista, ilmapiiristä, juttutuokioista, vesipisteestä ja tietenkin kakusta kahveineen... musiikkipuolta unohtamatta. Aina yhtä hyvää ja takuuvarmaa. PNP ja Helmi, kiitos!

Jalat eivät ole olleet omani lauantain jälkeen (silloin jo oikea polveni sanoutui irti yhteistyöstä).

Ilta olis ollut täydellinen, jos vielä olisin jenkan päässyt lindeillen ja masurkan hamboillen... mut ei makeaa mahan täydeltä. Ens kerralla sitten, toivottavasti pian

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta, pinssi, pinssitanssit, jenkka, Hambo, vesipiste

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu