TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisarannan pinssitansseista (Eal 2004-09-26 2:48)

Kisarannan pinssitansseista

Suke
2004-09-26 20:53

Pitkä kotimatka Kisarannasta on takana ja pääsee lepäämään. Eilisilta oli kaikilta osin hieno: mukavia pinssiläisiä sankoin joukoin paikalla, 2 mainiota orkesteria antamassa vauhtia ja Lavaisäntä Ilpo ystävällisen henkilökunnan kanssa huolehtimassa hyvinvoinnistamme, siinä loistavat puitteet pinssitapaamiseen. Iltaan meillä oli melkoiset odotukset ja ne toteutuivat oikein reippaasti. Kiitokset Ealille synttärikakutuksesta.

Illan aikana tuli paljon uusia pinssituttavuuksia ja kiva oli moikata jo aiemmin tutuiksi tulleita, Kaikille tanssittamilleni daameille kaunis kiitos tanssituokioista.

Kisarannan lattiaa joku moitti nihkeäksi, mutta ainakin omat kumipohjaiseni pelasivat hienosti. Jalat meinasivat kyllä jo hyytyä viimeisellä setillä ja yöllä olikin armotonta venyttelyä edessä, kun en muistanut juoda tarpeeksi vettä illan aikana. Salissa oli kohtuullisen lämmin ja uloskaan ei viitsinyt mennä vesisateeseen jäähylle. Baarin puolella ollut puhallin oli hyvä juttu.

Isännälle kiitos tapahtuman ideoinnista ja meidän pitkämatkalaisten toiveena olisikin saada tällaisia kokoontumisia lisää. Tunnelma oli välitön ja leppoisa.

Oulun Hietasaaressa jatkuvat tanssit 6.11. saakka ja jos sinne on etelästä tulossa pinssiporukkaa tanssimaan, niin tervetuloa vaan, voin majoittaa muutaman ja toimia Hanin kanssa lavakummina

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu