TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisaranta kiittää tanssivaa pinssikansaa! (Raisa-Tiina Lahtinen 2004-09-26 15:56)

Kisaranta kiittää tanssivaa pinssikansaa!

Raisa-Tiina Lahtinen
2004-09-26 15:56

Lämpimät kiitokset kaikille, jotka syksyisen pimeästä kaatosadekelistä huolimatta löysitte tienne perille Kisarantaan! Ja saitte aikaan mukavan kahvittelutuokion, joka osoitti tanssivan kansan halun kokea yhteenkuuluvaisuutta - sitä kuuluisaa ME-henkeä.

Tarkennukseksi ketä kiittää ja mistä: Kisaranta tarjosi tilaisuuden puitteet ja perinteisen pinssialennuksen, pinssikahvit tarjosi Isäntä ja täytekakun synttärisankari EAL. "Tosi hyvää kakkua, saiskohan sitä lisää!", hoki Evääni Kaapo, 4v. koko kahvitilaisuuden ajan toiseen korvaani ja jäihän siitä suuresta kakusta sentään toinen pala lavatanssin tulevaisuudelle ja vielä rippeet Isännällekin, joka isännöimiseltään ehti kahvitella vasta sitten kun muut jo riensivät parketille. Vieraskirjaan kirjautui 44 nimimerkillistä ja luulen, että kaikki eivät huomanneet siihen kuitata vierailuaan.

Oli nautinto ehtiä tällä kertaa seuraamaan tanssijoiden iloittelua ja fiilistelyä salin puolella. Jos Kisarannassa muutenkin käy taitavaa tanssiväkeä, eilen sitä oli jonkun pinssinmitan enemmän. N. 350 tanssijaa suurella lattialla tietää tilaa tanssia ja taivutella. Harmi, etteivät muuten hyvin hommansa hoitaneet bändit suoneet mahdollisuutta enemmässä määrin harjoitella alkuillasta opiskeltua jenkkaa/sottiisia. Ensi kerralla Liina opettaa cha-chata ja laitamme myös tulevasta opetusohjelmasta Matinkin pyynnöstä tietoa tänne palvelimeen vielä tulevalla viikolla.

Joku minulta kyseli illan aikana lisää Nokian Kerholasta ja kerroin sen olevan puitteeltaan aivan omaa luokkaansa. Juhlava ja kaunis vanha rakennus. Syntyi ajatus, että kutsumme PINSSIVÄEN PIKKUJOULUIHIN SU 19.12. KERHOLAAN, Tarjolla on silmää lepäävässä ympäristössä, suurella parketilla tilaa tanssia taatusti hyvän tanssimusiikin eli Finlandersin tahdissa. Kerhola tarjoaa kaikille lisäksi joulupuurot mantelilla! Toki ymmärrämme, että on paljon paikkoja pinssitanssijoiden tutustua ja tapaamisia tuleekin järjestää joka puolella maata matkakustannusten pitämiseksi kohtuullisina ja kaikille mahdollisina. Mutta ainakin pirkanmaalaiset pinssaajat voivat laittaa kalentereihinsa: Finkkutanssit mantelilla tai ilman Joulun alla Kerholassa.

Mukavaa tanssisyksyä kaikille! t. Raisa-Tiina

P.S. Kakusta selvittyään Evääni hoki loppuillan: "Mulla ei ole ollenkaan pinssiä - mää kyllä haluaisin kans sellaisen! Mistä niitä pinssejä oikein saa?" Sitten istuskeltiin takakahvilan kaiteella, ihasteltiin illan idolin eli Rumpalistin iskuja ja pongailtiin.. seeprakenkiä! Ja seuraavaksi ihmeteltiin, oliskohan niitä lapsille sopivia.. Mikä mahtanee olla lavatanssin tulevaisuus 15-20 vuoden kuluttua.. pohtii Evään isoäiti..

Kirjoittajan avainsanat: pinssitanssit, Kisaranta, Kerhola

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu