TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisarannan pinssitansseista (Eal 2004-09-26 2:48)

Kisarannan pinssitansseista

H-loore
2004-09-26 14:31

Taas pakko lainata Hannia: olipa muikeat tanssit!

Menomatka tanssipaikalle oli oikein lupsakka, osalla matkaseurueesta matka oli tosin ollut vielä vaiherikkaampi. Sujuvasti hyppäsin matkanvarrelta kyytiin ja iloisissa tunnelmissa matkattiin. Perille saavuttua oli palvelu niin hyvää, että nostettiin autosta pois, jottei tanssikengät kastuneet märässä ruohikossa... ;)

Ikuna koskaan en oo noin paljoa pinssejä nähnyt. Tuntu että niitä vilisi koko ajan ja joka suunnalla! Niin monta Bongia tuli ettei kaikki nicit jääneet edes päähän, kasvot kylläkin! Kahvi ja kakku maistuivat oikein ihanalta. Siitä oli sitten hyvä lähteä tanssimaan. Paita oli niin litimärkä etten ihan äsken tuollaista muista olleen. Paljon uusia tuttavuuksia tuli, sekä pinssillisiä että pinssittömiä. Suuri kiitos kaikille tanssittajille! Tämä tyttö nautti jokaisesta askeleesta!!! :))) Nauruakaan ei illasta puuttunut, tunnelma oli kotoisa ja rento. Kotimatkan alku (matka mökille) sujui samassa seurassa, naureskellen ja kiusoitellen. Kovasti uhkasin illan aikana että kun yöpaikkaan mökille takas pääsen, pulahdan uimaan.. Mutta pakko myöntää, jäi väliin, lämmin peitto houkutteli enemmän... :)

Niin mukavat tanssit että vieläkin hymy kasvoilla, ainakin puolessa välissä korvia kohti! Ja kiitos vielä kuskille ja matkaseuralle! :)

Isännän tutkimusraporttia jään minäkin innolla odottamaan, aamulla heti siis koneelle kun silmät aukeaa... :)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu