TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisarannan pinssitansseista (Eal 2004-09-26 2:48)

Kisarannan pinssitansseista

Crystal Blue
2004-09-26 4:01

Jos vaikka heti tuoreeltaan jotakin kommentoisi, tuli tuossa puolivälissä kotimatkaa tankattua kahvia sen verran ettei ihan heti nukutakaan.

Perjantain Parkin Eväsfiilistelyjen jälkeen aika siis välillä tuttuja tapaamaan.

Jo menomatkalla puhuttiin että kaikkea tuo pieni merkki aikaan saakiin, sitä ajaa toistasataa kilometriä kaatosateessa kaikkien hirvien ja muiden mönnikäisten seassa, näkyvyyttä märän asfaltin viedessä viimeisetkin valot tasan metri =/

Sen verran myöhäiseen lähdön varmistus jäi, että kahvitus ja kurssitus jäi väliin mutta vieraskirjaan sentään nimmarin ehti rustata.

Helmi ja Pekkaniskan pojat pitivät huolta että porukka viihtyi lattialla, vaikka minunkin korvani erotti tangoja (jostain syystä)ihan liikaa..... Ja tosiaan olisi luullut että jenkkaa olisi tullut enemmänkin kuin vaan se yksi pari.

Oletettua vähemmän porukkaa mutta sitäkin enemmän näitä "merkillisiä". Enpä muista aiemmin yhtä monen pinssiläisen kanssa illan aikana tanssinutkaan...kiitos vaan vielä kaikille. Tilaa siis oli todella ruhtinaallisesti.

Mukava nähdä pohjoisen vieraat... siellä teilläpäin on tosi tanssitaitoista porukkaa ja ne "naminamit" voiskin vaikka tähän väliin heittää, toivottavasti nimen arvoinen nici löytyy :-) Mukava oli fuskua foksina mennä ja katsella muuten tanssimistanne "hanina" *virn* huokaillen sitä ajatteli että ei käy tasan ei... mukavasti keksitty juttu :-)

Olosuhteisiin nähden kiva ilta, nyt ei sitten kun seuraavia kehittelemään, paluumatkalla juteltiin että olisiko seuraavat sitten kaakonkulmalla kun se osa "pallosta" loisti poissaolollaan

Crystal

Kirjoittajan avainsanat: tanssipaikat, Esiintyjät

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu