TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisarannan pinssitansseista (Eal 2004-09-26 2:48)

Kisarannan pinssitansseista

Eal
2004-09-26 2:48

Pakkohan sitä on kirjoittaa, kun Isäntä sitä nimenomaan toivoi, eli näitä raportteja pitäs tuleman kuutisenkymmentä tai ainakin 48 kappaletta.

Pahoittelen, etten etukäteen ilmoittanut siitä synttärikakusta, mutta kun oma osallistumiseni varmistui vasta iltapäivällä, kun lapset noudettiin mummolaan ja sitten pääsikin vauhdilla kakun tekoon. Onneksi tuli juuri sopivan kokoinen, kaikille riitti, mutta yhtään ei jäänyt ylikään, toivottavasti maistui. Ja kiitos tanssien järjestäjille, että myös allergikoille järjestyi suuhunpantavaa, itsellä kun eivät siihen resurssit riittäneet, että olisi tehnyt myös laktoosittomat ja gluteenittomat versiot.

Pahoittelen myös sitä, että niin harvoja pinssittäriä pääsin tanssittamaan, mutta kun mukana oli muutakin evästä kuin täytekakkua, niin ei siinä muuta voinut. Kaikki Malmin humpat tais mennä ei-pinssiläisille, mutta ainakin rumbaa ja amerikkalaista valssia jotkut joutuivat opettelemaan, hyvällä menestyksellä.

Siitä kenkäjutusta mun pitää sen verran antaa myöden, että nyt näin kaksikin tanssijaa harmaissa kengissä, jotka siis tosiaan osasivat hyvin tanssia. Toinen oli tämä meidän pinssimies, toinen taas Late, paikallinen kuuluisuus. Mutta kummallakaan ei ollut nämä Pomarfinnit :-)

Hiukan tuli kallis tanssireissu, tuli tuplahinta kun siinä kakkutohinassa jäi siirtämättä avaimet taskusta toiseen ja emäntäkin unohti ottaa omat avaimensa mukaan, mutta en antanut sen seikan pilata iltaani.

Kiitos ja hyvää yötä.

PS. Nolo nakkii, että kun illan opetustansina oli jenkka/sottiisi, niin sitten orkesterit soittivat vain yhdet jenkat, tangoa sen sijaan tuli yli tarpeen.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu