TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kolme K:ta ja tanssi-ajatuksia (Tiuku 2004-08-22 20:17)

Kolme K:ta ja tanssi-ajatuksia

4711
2004-08-23 17:01

Kotka-Kouvola-Kallioniemi ovat riittäneet viime viikot oikein hyvin, ei ole tarvinnut Kahtakymmentäviittä Kilometriä Kauemmaksi lähteä. Saa nähdä, tuleeko kesän-syksyn saumassa jossakin muuallakin Käydyksi Kimpan Kupeessa tai työreisuilla.

Olen tänä kwesänä joka taoauksessa oppinut tanssimaan hurjasti paremmin kuin vielä keväällä osasin. Siitä kiitos niille Kaikin Kulmin Komeille tanssittajille, jotka ovat opettelevan mummon hyväksyneet!!! Olitko muuten pinssiläinen sinä, jonka Kanssa Korialla Konstailtiin Kädenalitukset? Ei sen illan kiireessä kaikkea ehtinyt kysyä.

Kuntsin talvitansseja sitä rupeaa odottamaan, koska myös työelämä pitää saada sellaiseen järjestykseen, etteivät tansseihinlähdön suunnittelu ja fyysisestä liikarasituksesta lepääminen ole elämän pääasioita...

Eilisiltana mustikassa ja ämpärillistä putsatessa ajattelin muun muassa sitä kaveria, joka Korialla kertoi tanssiväsymyksestään. On se ihan ymmärrettävää, jos monta kertaa viikossa viikosta toiseen tukka suoralla paahtaa. Tämä palsta vielä tavallaan "imee mukaan" enemmän kuin muutoin harrastaisi. On nääs muodostunut mahtavat kaverijoukot :-)

Ihminen kuitenkin kaipaa muutakin kuin tanssia. Pelkät tanssilliset ihmissuhteet eivät riitä, ja jotakin sielua syvemmin koskettavaa ajateltavaakin sitä kaipaa. Siihen syksyyn rauhoittuminen luo uusia mahdollisuuksia. Kyllähän tällä palstallakin on tänä kesänä hyvin laaja elämänkirjo käsitelty. Luottamuksellisia ihmissuhteita on myös syntynyt, jos on halunnut niitä vastaanottaa.

Oli muuten metsässä taas urheiluvalmentaja-tanssikaveri, joka oli sitä mieltä, ettei olympiatasolla monikaan ilman luvattomia lisäeväitä pärjää; vähän samaa mieltä kuin Kari-Pekka Kyrö.

Olen alkanut marjamatkoillani ajatella, jotta suomalaiset ovat jo ajat sitten ohittaneet sen ajan, jolloin tarvittiin olympialaisia kansallisen itsetunnon rakentamiseen. Nyt on HENKISTEN OLYMPIALAISTEN, kansakunnan henkisen kasvun aika, jolloin voidaan ihan sovinnolla olympialaisissa AINOASTAAN SPARRATA niiden kansakuntien urheilijoita, jotka vielä ovat riittävää itsetuntoa vailla. Tätä kasvua vastaan 100% toimivat ne, jotka käyttävät dopingia.

No, kuuluisivatko kansantanssit olympialaisiin? Nehän ovat amatööritanssiurheilua.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu