TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssin juhlaa Pavilla keskiviikkona (LadyS 2004-08-19 17:54)

Tanssin juhlaa Pavilla keskiviikkona

Julia
2004-08-19 20:21

Samaa mieltä tanssi-illasta ja myös Hambille kiitokset. Nuoren miehen vienti vain paranee ja paranee.

Lapinjenkkaa tanssilattialla minulle on opettanut ei-pinssiherra ja pääsen osalliseksi siitä vain näillä etelän matkoilla ja taito ei siinä ennätä kehittyä niin kun toivon, niin harvoin on tämä ilo. Entisen vanhanpojan chachaa oli kyllä täynnä oikeita askelia ja - hymyä. Sai siinä itsekin ilotella.

Mukava kun eväitä oli ihan irrallaan. Oikea Eväs, Salsa, K-77, Isäntä ja muutama muu ihan vieras herra saivat tuntemaan itseni ihan oikeaksi tanssijaksi. Niitähän on Pavilla aina, oikeita tanssijoita. Valssimiestä kaipasin - valssille. Itsevarmuuteni oli tipotiessään kahden kunkun (ei laulu)kanssa tanssiessa. Toivoin tangoja, mutta onneksi oli jotain muuta. Jospa joskus tangontaitoni yltää luvan kysymiseen heiltä - tangon taivutuksiin.

Niin ja mukava oli tanssia "etelän parhaan viejän" kanssa. Vietävä ei tainnut olla parhaimmillaan, mutta hauskaa oli ja ei hätää, se hikiriepu ja pääpanta valmistuvat ennen lumien tuloa ... (olisi kyllä korkea aika se nikki saada, ettei kaikkea tartte palstalle kirjoittaa ;)))) ).

Kirjoitinkin jo aikaisemmin, että etelässä tanssit alkavat oikeasti silloin kun ilmoitettu alkamisaika on. Piha oli täynnä autoja kun tulin. Bugg-kurssilla ennen tansseja lienee ollut paljon väkeä ja lisää tuli koko ajan. Ei ollut maan keskiosien tanssipaikoilla tapahtuvaa hidastelua aloituksessa ja odottelua, tuleeko tanssijoita vai ei.

Ja toinen minkä huomaa heti. On tultu tanssimaan ja taidolla. Niin herrat kuin daamitkin.

La Strada on hyvä, minkä moni on jo kertonut. Taukomusiikki samoin. Ja mukava tavata tanssituttuja. Ilman palstaa ja pinssiä tuskin liikkuisin näitä ajomatkoja. Ja olisin paljosta paitsi. Kiitos vaan Isäntä tästä pinssistä ja sen mukana tuomista hengenheimolaisista viimeisen vuoden aikana. Joukkoon mahtuu monta, jotka eivät tiedä tanssinetistä juuri mitään. Ja kaikkien kanssa on mukavaa ja joka tanssimatka tuo yhden tai usemman nais/miestutun.

Mikä voisi olla mukavampaa kuin tanssiminen - yhtä mukavia asioita kyllä löytyy. Odotan innolla ruskamatkaani (ei karhunkaato ); )ja - tanssimista.

Kirjoittajan avainsanat: Pavi, La Strada

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu