TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Särkässä Däbän tahtiin 18.8. (Slovari 2004-08-19 11:28)

Särkässä Däbän tahtiin 18.8.

Anri
2004-08-19 14:37

Taisi olla aika monelle ensimmäinen kerta Särkässä, siltä ainakin kuullosti, kun asian tiimoilta jutteli. Paikkana Särkkä on kyllä aivan upea. Vettä joka puolella ja kun oli tosiaan vielä tuo auringonlaskukin...

Toivottavasti kaikki daamit saivat kerrankin tanssia runsain mitoin!

Itse asiassa en.. Osittain kyllä omasta halusta, puolikuntoisena (okei okei, just ja just pystyssä pysyen) kun ei täysillä viitsinyt vetää (eli toisin sanoen jenkat & polkat tanssin, mutta jätin hitaampia kappaleita väliin). Mutta taso onneksi korvasi määrän =) Tulipahan koettua aika mielettömiä taivutuksia ja fuskaamaankin pääsi useampaan kertaa osaavien käsien mukaan.

Syke ei pettänyt, hyvää monipuolista musiikkia. Ja niitä miehiä kun on hauska jäädä vaikka siihen lavan eteen kattelemaan... ;) Häiritsi kylläkin jotkut samat kappaleet Nuotion poppoon kanssa. Däbän ääni on mahtava, sitä ei voi kieltää. Ja kuulemma ulkonäköäkin on riittävästi...

BONG "Kristofer" (meniköhän kirjoitusasu oikein?), pari muutakin pinssiä näkyi, toinen bongattuna pihalla, mutta daamilla oli kiire jo lähteä, joten jäi hämärään, kuka liennyt..?

Ei voi muuta todeta kuin sokea mikä sokea. Mä mitään pinssejä taaskaan oo huomannu, vaikka aikaa oli niitäkin yrittää etsiä.

Kirjoittajan avainsanat: särkkä

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu