TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lavoilla vaadittava tanssitaito (Tutti Frutti 2004-08-10 15:35)

Mielenkiintoista

Tapani
2004-08-17 22:04

Ikävä kyllä olen joutunut usein havaitsemaan, että juuri töykeimmin ja ylimielisimmin naisiin suhtautuvat miehet korjaavat parhaan sadon. Naisten puheet tuosta seikasta menevät usein pahasti ristiin todellisuuden kanssa.

Pitää sekä paikkaansa että naiset yleisesti ottaen eivät pidä töykeistä ja ylimielisistä miehistä ja että tälläisillä miehillä riittää usein hyvin naisia. Näiden kahden tosiseikan välillä ei ole mitään ristiriitaa.

Se mitä naiset miehessä etupäässä arvostavat on voima. Henkinen, fyysinen, sosiaalinen ja taloudellinen. Töykeys ja ylimielisyys ovat epämiellyttäviä ominaisuuksia, mutta ne ovat merkki itsevarmuudesta eli henkisestä voimasta. Ne myös vihjaavat, että koska mies katsoo että hänellä on varaa käyttäytyä niin häneltä löytyy myös muita voiman muotoja. Mukava mies, joka ei osoita naiselle olevansa voimakas jää usein toiseksi.

Mutta on myös täysin mahdollista, että mukava mies osoittaa naiselle olevansa itsevarma ja muutenkin voimakas. Tälläiselle miehelle töykimys jää kakkoseksi.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu