TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lavoilla vaadittava tanssitaito (Tutti Frutti 2004-08-10 15:35)

Lavoilla vaadittava tanssitaito

Retkeilijä
2004-08-10 16:15

Kyllä foksi ja valssi riittävät lavalle menemiseen. Itsekin käytän foksin askelia tangoon, rumbaan, cha-chaan, sambaan, jiveen ... eli käy melkein joka paikkaan. On totta, että lavoilla on myös naisia jotka pettyvät pahasti jos joutuvat tanssimaan vähemmän taitavan miehen kanssa. Heille voikin suoda sen ilon, ettei hae heitä enää uudelleen. Vastapainoksi sieltä löytyy naisia jotka ovat vasta alkaneet tanssimisen, eivätkö osaa yhtään sen enempää kuin sinäkään.

Mielestäni tanssi on mukavaa vaikkei osaakaan kuin perusaskeleet eikä edes yritä tavoitella vaativampia kuvioita. Liikuntaa ja mukavaa sosiaalista kanssakäymistä saa ihan perusaskelillakin. Ja on niillä lavoilla myös naisia, jotka ajattelevat samalla tapaa. Jotku pitävät kiusallisen jos mies yrittää väkisin viedä liian vaikeita kuvioita.

Iloinen mieli vaan mukaan niin mukavia lavatanssi-iltoja saa vaikka ei taidollisesti olisikaan kuin alkeissa. Ja jos joku antaa ymmärtää ettei taitosi riitä, niin ehkä seuraava tai sitäseuraava daami jo onkin luonteeltaan mukavampi.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu