TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Päät yhdessä tanssiminen (Fenix 2004-08-09 16:29)

Päät yhdessä tanssimisesta ja tanssiasennoista muutenkin

Päivi
2004-08-09 17:47

"Rupesi askarruttamaan, että mitäpä olette paljon tanssivat mieltä tuosta päät yhdessä tanssimisesta? Lähinnä siinä mielessä, että tanssiiko sitä niin kiinni toisissaan vain miellyttävien ihmisten kanssa, vai siksi että niin on mukava ylipäätään tanssia tanssin vuoksi?"

Päät yhdessä tanssiminen! NAM! Eikä väliä, onko tuttu vai tuntematon, pääasia, että asento on luonteva!

"tanssiiko sitä niin kiinni toisissaan vain miellyttävien ihmisten kanssa, vai siksi että niin on mukava ylipäätään tanssia tanssin vuoksi?"

Kyllähän sitä vielä paremmin pääsee fiilareihin niiden miellyttävienkin ihmisten kanssa, jos tanssii päät yhdessä. Itselläni ainakin lähikontaktitanssi on yleensä aina hieman jäykempää, jos ei ole sitä pääkontaktia.

"Kun joskus puolet itseä vanhemmat miehet haluavat tanssia niin, ja itse ei välttämättä niin kovin tykkäisi, niin näyttääkö se sitten muiden silmiin siltä, että itsekin tahtoo niin "liimautua"?"

Minulla tämä riippuu täysin miehestä! Vähän sama asia, kuin että joidenkin kanssa voi mennä nudesekasaunaan ilman sekunninkaan epäröintiä, joidenkin kanssa ei sitten niin millään! Eli riippuu siitä vaikutelmasta, minkä toinen antaa: onko yhteissaunassa saunomisen ja yleisen yhdessäolon ja rentoutumisen vuoksi, vai siksi, että pääsee tiirailemaan tissejä ja tussuja; tanssiiko päät vastakkain, koska se on hänelle luonteva tanssiasento, vai siksi, että haluaa lähennellä ja huohottaa korvaan (tai näyttää muille, että "katsokaas nyt meikäpoikaa!").

Suurin osa lavoilla vastaan tulleista miehistä on ollut mielestäni liikkeellä puhtain aikein, eli tanssiasennon valintaan on vaikuttanut enemmän tanssin miellyttävyys kuin (yksipuolinen) lähentelyn tarve.

Siitä on ollut täällä aiemminkin puhetta, että kumpi päättää tanssiasennon. Mielestäni se käy yleensä hyvin luontevasti: mies tarjoaa sitä itselleen luontevinta asentoa ja nainen sitten hyväksyy sen tai valitsee jonkun muun, johon mies taas sopeutuu.

Eli tarjotkaa vaan miehet edelleen sitä pääkontaktia, jos se on teille luontevaa tapa tanssia. Kyllä me "tytöt" sitten pidämme huolen reviiristämme, jos vain osaatte kuunnella kehon kieltä ja olla _pakottamatta_ meitä siihen asentoon.

Itse en osaa pääkontaktiasentoa (tai oikeastaan mitään muutakaan kontaktia) mennä tyrkyttämään, jos mies seisoo tinasotilaana, eikä käsilläkään anna mitään vinkkiä haluamastaan tanssiasennosta ja kontaktista.

Kirjoittajan avainsanat: tanssiasento, kontakti

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu