TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mikä on tilanne Säänjärvellä? (Kesäheinä 2004-08-06 9:46)

Viivästynyt tanssiraportti

Kesäheinä
2004-08-09 16:56

Työ- ja tanssikiireiden takia vasta nyt lyhyt yhteenveto lauantai-illasta:

Helmi hoiteli hommat tyylikkäästi Säänjärvellä(kin). Eräs tuttu eläkeläismieskin kehui, että on tosi hyvä orkesteri.

Muutenkin lauantai-ilta oli positiivisempi kokemus kuin odotin. Lattianliukastetta kylvävä rouva malttoi sattuneesta syystä mielensä ja ripotteli jauhetta varovasti, joten jopa ne liukkaammat - ja jalassa mukavammat - kenkäni toimivat hyvin. Tanssijoiden keski-ikä oli perinteisen korkea, mutta tällä kertaa paikalla oli sentään useita minua nuorempia henkilöitä, ja pinssejäkin suorastaan vilisi (= ainakin neljä oli näkyvissä, ja Rumpalistilla kai ainakin henkinen pinssi mukana). Pahimpaan ruuhka-aikaan tanssi oli hankalaa, ja joukossa oli taas niitä päälletulijoita, joille tanssietiketti lienee tuntematon käsite. Isommilta kolhuilta kuitenkin vältyttiin.

Ilman evästä ei nuorempien tanssihenkilöiden kannata vaivautua tälle lavalle. Mutta hyvillä eväillä näköjään pärjää mainiosti ainakin sellaisina iltoina, jolloin esiintymässä ei ole vanhemman kansan suursuosikkeja, esim. Katri-Helenaa.

Yhtenä plussana mainittakoon Savitaipaleen keskustassa oleva kunnan uimaranta, jonka laiturilta oli hyvä pulahtaa Kuolimon syleilyyn (tämä vinkiksi mm. Karhunpennulle :-) ). Tähtiä ei pilvien takaa näkynyt, mutta puolikuu näyttäytyi juuri sen verran, ettei tarvinnut sysipimeässä uida.

Kirjoittajan avainsanat: Säänjärvi, Helmi, uinti

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu