TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kolmilammille pitkospuita pitkin (Valssimies 2004-08-02 1:38)

Kolmilammi taas arkeen

Crystal Blue
2004-08-02 16:58

Tanssitäyteinen viikko päättyi Kolmilammin kosteahkoon tunnelmaan. Etukäteen Taavitsainen ei oikein aikaisemmista keikosta mieleenjääneenä paljon innostanut, mutta kun varpaita kutitti niin niitä piti ulkoiluttaa. Hienosti tällä kertaa artisti hommansa mielestäni hoiti, eikä turhaa höpöttänyt edes spiikkauksissaan.

Musiikkinsa sitä tuttua monen muunkin bändin soittamaa, poikkeuksena ne muutamat aivan "oudot" kappaleet joita en itse ollut aiemmin kuullut. Outoa, sanan varsinaisessa merkityksessä oli sensijaan se että taukomusiikki Maritan lopettaessa soi ja soi, ja pojat soittivat ainoastaan viimeiset valssit.

Ilta kaikenkaikkiaan positiivinen vaikka "jotakin" puuttuikin *virn*

Niiden tuttujen lisäksi mielenkiintoisia uusia hakijoita ja uusia haettavia Kiitos kaunis teille kaikille :-) Ja pääsinpä jopa SM-tason vietäväksi, tai kompuroitavaksi jompsin kumpsin....toivottavasti selviää järkytyksestä =) hiki tuli minulle pelkästä jännityksestä.

Kiitos myös pohojanmaalle uusista kuvioista ja eritoten "kädenalivalssista"

CB haki kerran (Katsoi kai kyytiläisen velvollisuudeksi) olis ehkä hakenut toisenkin kerran, mutta kun herraa ei aina jaksa ulkoa etsiä, ja kyllä he haut on muuta kun velvollisuutta, mutta sitähän on turha selittää.

Illan hyvittavin kommentti.... tuli eräältä hyvin nykien tanssahtelevalta harmaalta vanhemmalta herralta (ei poninhäntää) kun totesi että neiti askeltaa jotenkin huonosti, en saa rytmiä osumaan.... pudisti päätään ja mumisi jotain "merkeistä" hmmm merkillistä ja toinen taituri selitti totisena että hänellä on visio miten kaarteet =/ ja käännökset otetaan eikä hän ole kertaakaan turneellaan niitä päässyt toteuttamaan.....mielestäni kun juuri ne tangot oli tämän illan parhaat... Joku olisi voinut tästäkin "tipahtaa" :-D

Joskos vielä tällä viikolla jonnekin.......

Crystal

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu